Πυκνώνουν τα σύννεφα στον γάμο Μελάνια-Ντόναλντ Τραμπ

15:31 3/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Ούτε γύρισε να τον κοιτάξει. Αυτό είναι το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στο προεδιρκό ζεύγος από τη στιγμή που η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς έκανε τις ροζ αποκαλύψεις της σύμφωνα με τις οποίες ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ απάτησε μαζί της τη σύζυγό του το καλοκαίρι του 2016, ενώ αμείφθηκε 130.000 δολάρια για να μην μιλήσει γι αυτό.

Χαρακτηριστική της τεταμένης σχέσης του Ντόναλντ Τραμπ με τη Μελάνια

είναι η στιγμή που κατεβαίνουν από το προεδρικό αεροσκάφος φθάνοντας στο Παλμ Μπιτς και το σπίτι τους στο Μαρ ο Λάγκο όταν πρώτος κατεβαίνει ο πρόεδρος με τον γιο του Μπάρον ενώ όταν γυρίζει να κοιτάξει τη Μελάνια μήπως χρειάζεται βοήθεια εκείνη τον αγνοεί επιδεικτικά.

.@realDonaldTrump @FLOTUS & Barron get in limo for ride to Mar-a-Lago. #TrumpInPalmBeach pic.twitter.com/piUi4Sp6nr

— George Bennett (@gbennettpost) February 3, 2018

Πέρα από την εμφάνισή της στη Γερουσία όπου ο σύζυγός της απηύθυνε 80λεπτη ομιλία, όπου η ίδια έφθασε μόνη φορώντας ένα κρεμ κουστούμι, χρώμα διαμαρτυρίας των Δημοκρατικών κατά της συμπεριφοράς του Τραμπ στο γυναικείο φύλο, η Μελάνια διοργάνωσε γιορτή για τους εκπροσώπους του έθνους στην οποία ο πρόεδρος ήταν απών. Μάλιστα, η ίδια η Μελάνια συνοδευόταν από έναν νεαρό αξιωματικό.

Last night I was surrounded by a wonderful group of guests for the State of the Union. It was a privilege to meet them and hear their incredible stories. #SOTU

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on Jan 31, 2018 at 8:34am PST

Μπηχτή ήταν και η φωτογραφία που ανήρτησε για το ένα έτος προεδρίας του Τραμπ και της δικής της παρουσίας στον Λευκό Οίκο ως πρώτης κυρίας. Μόνη της στο πλευρό ενός αξιωματικού σημειώνει ότι είναι πολύ περήφανη και χαρούμενη γι αυ΄τον τον χρόνο.

This has been a year filled with many wonderful moments. I’ve enjoyed the people I’ve been lucky enough to meet throughout our great country & the world! pic.twitter.com/MMRi72ENd0

— Melania Trump (@FLOTUS) January 20, 2018

The post Πυκνώνουν τα σύννεφα στον γάμο Μελάνια-Ντόναλντ Τραμπ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα