Ψωμιάδης για Βαρδή: Το παιδάκι θέλει να βγει από τη ναφθαλίνη

13:47 29/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Σκληρή απάντηση έδωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στον Γιάννη Βαρδή, ο οποίος τον χαρακτήρισε «καρναβάλι» και «σκουπίδι», με αφορμή τη διαφήμιση του Jumbo, στην οπία εμφανίζεται ντυμένος Ζορό. Τον αποκάλεσε «παιδάκι», που δεν μπόρεσε ούτε στη «σκιά» του πατέρα του να φτάσει.

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου (στο Epsilon) ο πρώην περιφερειάρχης είπε: «Θα κρίνω τη δήλωση του

Γιαννάκη, όταν 35 χρόνια σε κρίνει ο ελληνικός λαός; Το παιδάκι αυτό δεν μπόρεσε ούτε σκιά του πατέρα του να είναι. Εμένα με έχουν κρίνει εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, θα καθίσω τώρα για το τι λέει ο Γιαννάκης. Όταν κατηγορείς τον Ψωμιάδη είναι πολύ εύκολο να βγεις από τη ναφθαλίνη».

Ο γιος του αείμνηστου Αντώνη Βαρδή, μετά την προβολή της διαφήμισης, είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:«Για να θυμάστε και να θυμόμαστε που ρίχνουμε την ψήφο. Τι σκουπίδια έχουμε θρέψει. Άλλοι κρύβονται αλλά και άλλοι φαίνονται. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο όμως. Όταν είσαι καρναβάλι σου ταιριάζει η αποκριά».Ψωμιάδης για Βαρδή: Το παιδάκι θέλει να βγει από τη ναφθαλίνη

The post Ψωμιάδης για Βαρδή: Το παιδάκι θέλει να βγει από τη ναφθαλίνη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα