Τζανακόπουλος: Τσίπρας και Καμμένος έχουν καλή χημεία

13:43 29/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα για τη σταθερότητα της κυβέρνησης καθώς οι κκ. Τσίπρας και Καμμένος έχουν καλή χημεία, ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στον Realfm 97,8.

«Οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί τοποθετήθηκαν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, ωστόσο αυτό που προέκυψε είναι μια τάση δημιουργία

πολιτικών συγκλίσεων σε ό,τι αφορά το ονοματολογικό. Με μεγάλη εξαίρεση τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος έχει απομείνει μόνος με τον κ. Λεβέντη, σε μία γραμμή η οποία δείχνει ότι ούτε το πολιτικό σθένος έχει να υπηρετήσει μια εθνικά υπεύθυνη, σοβαρή και αποτελεσματική πολιτική και επίσης, από ό,τι φαίνεται, αμφιταλαντεύεται διαρκώς και τελικά καταλήγει να σύρεται από την ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματός του» δήλωσε ο κ. Τζανακόπουλος, που πρόσθεσε ότι «ο κ. Καμμένος δεν έχει σε καμία περίπτωση αποσύρει τις δηλώσεις του ότι εφόσον υπάρχει ευρύτερη πολιτική συναίνεση πως δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση και ότι έχει εμπιστοσύνη στον κ. Κοτζιά και τον πρωθυπουργό«.

«Προσερχόμαστε στη διαπραγμάτευση με την εθνική θέση, απόσυρση των αλυτρωτικών θέσεων της γείτονος. Πιστεύω θα έχουμε ευρύτατη κοινοβουλευτική πλειοψηφία» επεσήμανε ο κ. Τζανακόπουλος ο οποίος στη συνέχεια σχολίασε τις δηλώσεις του Δημήτρη Καμμένου λέγοντας ότι «έχει υπερβεί τα όρια και προκαλεί εύλογα ερωτηματικά αυτός ο αντιπολιτευτικός οίστρος. Από εκεί και πέρα ο καθένας παίρνει την ευθύνη των λόγων του και της στάσης του«.

The post Τζανακόπουλος: Τσίπρας και Καμμένος έχουν καλή χημεία appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα