Ψέματα ως το τέλος-Επίδομα στην υπουργό έως τον Δεκέμβρη

20:10 26/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Ψέματα έως την τελευταία στιγμή έλεγε η αναπληρώτρια υπουργός Ράνια Αντωνοπούλου, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να σώσει την καρέκλα της.

Στη δήλωσή της, με την οποία ανακοίνωνε ότι θα επιστρέψει τις 23,000 ευρώ που είχε εισπράξει ως επίδομα ενοικίου, υποστήριζε ότι σταμάτησε να λαμβάνει το επίδομα των 1,000 ευρώ κάθε μήνα τον Αύγουστο τού 2017. Προσέθετε δε ότι δεν είχε ανανεώσει το αίτημά της για λήψη των χρημάτων, όταν

έληξε το προηγούμενο ισχύος 2 ετών.

Όπως αποδεικνύεται από τη Διαύγεια, όμως, συνέχισε να παίρνει το χιλιάρικο έως και τον περασμένο Δεκέμβριο -προφανώς, μετά από δική της αίτηση. Στη Διαύγεια αναφέρεται ότι πήρε 4,000 ευρώ.

Έτσι κι αλλιώς ο πρωθυπουργός , αντιλαμβανόμενος τη ζημιά που προξενεί στο ηθικό προφίλ τής κυβέρνησης το όλο θέμα, αποφάσισε την αποπομπή της από την κυβέρνηση -παρότι εκείνη ζητούσε να κριθεί για το συνολικό έργο της (είχε το χαρτοφυλάκιο της ανεργίας) και όχι για ένα μόνο θέμα.

Ψέματα ως το τέλος-Η υπουργός έπαιρνε επίδομα ως τον Δεκέμβριο

The post Ψέματα ως το τέλος-Επίδομα στην υπουργό έως τον Δεκέμβρη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα