Πρωτοφανές: Δεν έδωσαν τον λόγο σε ανεπιθύμητα ΜΜΕ να υποβάλουν ερωτήσεις στον πρωθυπουργό

12:22 12/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πόλεμο με τα ΜΜΕ και δεν κάνει καμιά προσπάθεια να το κρύψει. Σε σημείο που δεν τηρεί, πλέον, ούτε τα προσχήματα.

Η χθεσινή εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ και οι επιθετικές απαντήσεις που έδωσε για τις τηλεοπτικές άδειες και την απειλή λουκέτου σε Alpha

και Star, έπεισε τους περισσότερους. Και αν είχαν απομείνει ακόμη κάποιοι δύσπιστοι, ακολούθησε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ σε συνέντευξη πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Η εκπρόσωπος της κυβέρνησης Όλγα Γεροβασίλη, προφανώς μετά από συνεννόηση με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Παππά, δεν έδωσε τον λόγο στους εκπροσώπους των δυο μεγαλύτερων κυριακάτικων εφημερίδων (Πρώτο Θέμα και Βήμα) και του δημοτικού ραδιοσταθμού της Αθήνας.

Και να πείτε πως για πρώτη φορά πρωθυπουργός ή κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με σκληρή ή και άδικη, σε κάποιες περιπτώσεις, κριτική. Ολοι οι πρωθυπουργοί της Μεταπολίτευσης δέχονταν πυρά από μεγάλα ΜΜΕ, ωστόσο κανείς τους δε διανοήθηκε καν να μη δώσει το λόγο για να του υποβάλουν ερώτηση οι δημοσιογράφοι εκπρόσωποί τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα