Κοντονής σε Τσίπρα: Είμαι έτοιμος να αποχωρήσω

11:58 12/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Η συζήτηση για τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης έχει φουντώσει και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eleftherostypos.gr ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, που είναι σημαντικό να αναφερθεί πως δεν προέρχονται από το περιβάλλον του υπουργού, αλλά από το Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Κοντονής θεωρεί πως πλέον έχει πετύχει όλα όσα ήθελε να κάνει στο υφυπουργείο αθλητισμού

και θεωρεί πως ο κύκλος του εκεί έχει κλείσει.

Πιστεύει πως οι τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο (σ.σ. αποχώρηση διοικητικού συμβουλίου ΕΠΟ, στήριξη από τη FIFA-UEFA) στις αποφάσεις του έχει κερδίσει μία πάρα πολύ μεγάλη μάχη.

Επίσης στον ενάμιση χρόνο που έχει παραμείνει στη θέση του έχει περάσει από τη Βουλή τους περισσότερους νόμους που είχε εξαγγείλει και απομένει το τελευταίο πακέτο που είναι ήδη έτοιμο και σύντομα θα εισαχθεί για συζήτηση και ψήφιση.

Ο κ. Κοντονής είναι από αυτούς που έχουν πάρα πολύ καλή σχέση με τον Πρωθυπουργό και την προηγούμενη άνοιξη ο ίδιος ο κ. Τσίπρας είχε ταχθεί υπέρ των πρωτοβουλιών του όταν το ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν ένα βήμα από το ποδοσφαιρικό Grexit. Για αυτό τον λόγο και ο υπουργός θεωρεί πως έχει θέση και στο νέο κυβερνητικό σχήμα από άλλο πόστο.

Όπως και αν έχει την τελική απόφαση για τον ανασχηματισμό την έχει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και θα φανεί αν θα κάνει αποδεκτή την επιθυμία του Σταύρου Κοντονή ή θα τον διατηρήσει στην θέση του θεωρώντας ότι δεν υπάρχει κανείς λόγος να αλλάξει την πετυχημένη, κατά τον ίδιο, συνταγή.

Πάντως, αξία έχει η εκτίμηση που εδώ και καιρό κάνουν στην ποδοσφαιρική πιάτσα πως όταν τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα δεν θα είναι στην θέση του ούτε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης που έχει ήδη φύγει ούτε ο «εχθρός» του Σταύρος Κοντονής.

Keywords
Τυχαία Θέματα