Προσπαθούσ​ε να λαδώσει δικαστές ο Άκης, αλλά απέτυχε οικτρά

21:11 21/5/2012 - Πηγή: Aixmi

Μιά πνιγηρή μπόχα αναδύεται από το σημειωματάριο του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο οποίο κρατούσε λεπτομερή στοιχεία για όλες τις επαφές του.

Ο άλλοτε πανίσχυρος υπουργός, στη συνέχεια πάμπλουτος εισοδηματίας -μιζαδόρος, και τώρα ένοικος των φυλακών Κορυδαλλού, φαίνεται ότι αναζητούσε τρόπους να μπλοκάρει τη δικαστική έρευνα, πληρώνοντας «φακελάκι» εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!

Σε πολλά σημεία των σημειώσεών του απευθύνει αγωνιώδεις εκκλήσεις σε «κάποιον

Γιάννη» από τον οποίο ζητάει να του επιστρέψει ένα εκατομύριο ευρώ, ώστε να μπορέσει να κλείσει τις εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις του!

«Πάνω από ένα χρόνο με κοροϊδεύεις για τους τρόπους μεταφοράς, μέχρι τη Ρωσία, την Ουκρανία και το Λίβανο έφτασες», γράφει. «Η άρνησή σου να μου επιστρέψεις τα χρήματα σήμερα είναι η τελειωτική βολή για μένα. Αποδεικνύεσαι σε πρώτο εχθρό για εμένα».

Άλλη μέρα γράφει: «Γιάννη δεν έχεις δικαίωμα να κρατάς τα λεφτά, τα οποία θα δοθούν σε αυτούς αφού γίνει ό,τι ζητάμε, δηλαδή μετά τη λύση. Προσωπικά έχω αποδεχθεί το deal».

Ποιο deal εννοεί, άραγε; Και με ποιους; Και ποιος θα μεσολαβούσε για να γίνει πράξη;

Ακόμη δεν έχουμε καθαρές απαντήσεις. Το βέβαιο είναι ότι τίποτα απ’ όλα αυτά δεν προχώρησε, εξ ου και ο Τσοχατζόπουλος είναι στη φυλακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα