Προς αφελείς συμπολίτες: Το ΝΑΤΟ λέει, δώστε 8 για 2 δικούς σας

14:56 15/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Η αφέλεια είναι ίδιον τής φυλής, τελεία και παύλα. Πόσοι δεν έγραψαν, πόσοι δεν είπαν, πόσοι δε φώναξαν ότι το ΝΑΤΟ θα πιέσει την Τουρκία να ελευθερώσει τους δύο στρατιωτικούς μας, που κρατά φυλακισμένους στην Αδριανούπολη, Κατά την επικρατούσα άποψη δεν είναι μόνο Έλληνες, αλλά και νατοϊκοί αξιωματικοί.

Και ήρθε ο επικεφαλής τού ΝΑΤΟ, Γενς

Στόλτεμπεργκ, για να υπενθυμίσει σε όλους ότι τα συμφέροντα είναι πάνω από το καλό και το κακό, πάνω από το δίκαιο και το άδικο, πάνω από το ηθικό και το ανήθικο. Μας εξήγησε, λοιπόν, ότι η Τουρκία είναι εξαιρετικά σημαντική σύμμαχος στο ΝΑΤΟ και μας προέτρεψε να τα βρούμε μαζί της.

Μάλιστα. Τι να βρούμε ακριβώς; Εμείς υποστηρίζουμε ότι οι στρατιωτικοί μας μπήκαν κατά λάθος στο έδαφός τους και εκείνοι απαντούν «αυτό θα το κρίνει η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη τής χώρας μας». Τόμπολα.

Τα ίδια δεν τους είπαμε και εμείς για τους 8 δικούς τους αξιωματικούς, που ήρθαν με ελικόπτερο και ζήτησαν άσυλο; Και τι αποφάσισε η ελληνική Δικαιοσύνη; Ότι δεν εκδίδονται, επειδή στην Τουρκία δεν θα έχουν δίκαιη δίκη. Ο Άρειος Πάγος δεν μπήκε καθόλου στην ουσία τής υπόθεσης, το αν εμπλέκονταν ή όχι στο πραξικόπημα κατά τού Ερντογάν.

Τι θα γίνει αν το τουρκικό δικαστήριο αποφασίσει ότι πρέπει να μείνουν στη φυλακή για κάποιους μήνες οι δικοί μας αξιωματικοί; Έχουμε επεξεργαστεί κάποιον αποτελεσματικό τρόπο αντίδρασης; Ας το ελπίσουμε. Διότι από το ΝΑΤΟ δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα. Η προτροπή «βρείτε τα», σημαίνει συναλλαγή, σημαίνει παράκαμψη δικαστικών αποφάσεων και στις δυο χώρες. Σημαίνει, τελικά, «δώστε πίσω τους 8 δικούς τους, για να σου στείλουν τους 2 δικούς σου»…

Προς αφελείς συμπολίτες: Το ΝΑΤΟ λέει: δώστε 8 για 2 δικούς σας

The post Προς αφελείς συμπολίτες: Το ΝΑΤΟ λέει, δώστε 8 για 2 δικούς σας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα