Προπαγάνδα από τον Ερντογάν: Ανθελληνικό σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Σουλεϊμάν (ΕΙΚΟΝΕΣ -BINTEO)

17:16 26/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Νέο όργανο προπαγάνδας βρήκαν οι Τούρκοι… Αύριο παραμονή της Εθνικής Επετείου κάνει πρεμιέρα στην γείτονα μια τουρκική σειρά – πρόκληση.

Πρόκειται για την «Vatanim Sensin» (Εσύ είσαι η πατρίδα μου) με πρωταγωνιστή τον Χαλίτ Εργκέντς, που πρόσφατα τον είδαμε στο σίριαλ «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» αλλά και την επίσης γνωστή σύζυγό του Bergüzar Korel με την οποία πρωταγωνίστησαν στο σίριαλ «Χίλιες και Μια Νύχτες» που είχε σαρώσει στην χώρα μας! Μάλιστα, εκείνη την εποχή εξαιτίας της δημοτικότητας τους είχαν έρθει και στην Ελλάδα.

Η

σειρά πραγματεύεται τα γεγονότα λίγο πριν την Μικρασιατική Καταστροφή του 22 με την σφαγή των Ελλήνων ωστόσο, παρουσιάζει τα γεγονότα από την πλευρά των Τούρκων.

Παρουσιάζουν τους Έλληνες στρατιώτες ότι εκείνοι ήταν που δολοφονούσαν και φυλάκιζαν τους Τούρκους, και εκείνοι ήταν που κατέστρεφαν τις περιουσίες των Τούρκων.

Η σειρά διαδραματίζεται γύρω από το πρόσωπο του Cevdet, ο οποίος φυλακίζεται από τους Έλληνες και στη συνέχεια γίνεται ο ήρωας των Τούρκων, καθώς εξοντώνει τους «κακούς» Έλληνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα