Πρόκριση με πεντάρα για τον ΠΑΟΚ

22:51 19/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο ΠΑΟΚ ήθελε από το πρώτο ματς να βρεθεί στους «8» και τα κατάφερε με εμφατικό τρόπο (1-5 στα Τρίκαλα)! Με 2 γκολ του Μάτος (διαμαρτυρίες για επιθετικό φάουλ) κι από ένα των Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Σάχοφ έκανε την ρεβάνς της Τούμπας διαδικαστικού χαρακτήρα. Ο Πάνος είχε ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους.

Ο «Δικέφαλος» συνεχίζει να υπερασπίζεται το τρόπαιο που κατέκτησε τον περασμένο Μάιο στο Βόλο κλείνοντας το 2017 με μια επιβλητική εμφάνιση

και νίκη με 5-1 επί των Τρικάλων. Οι «ασπρόμαυροι» μπορούν να σκέφτονται από τώρα την επόμενη φάση του Κυπέλλου, να ηρεμήσουν, να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να επιστρέψουν το 2018 δριμύτεροι και ακόμη καλύτεροι.

Η ενδεκάδα με την οποία παρατάχθηκε ο «Δικέφαλος» στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων μπορεί να είχε έξι αλλαγές, σε σχέση με το παιχνίδι στα Περιβόλια, ωστόσο ήταν μια… κανονική ενδεκάδα, με τους Ρέι, Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα και το νεαρό Δεληγιαννίδη να χρησιμοποιείται στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η εντολή του Λουτσέσκου ήταν πίεση από το πρώτο λεπτό, κάτι που έφερε αρκετά νωρίς το γκολ για τους «ασπρόμαυρους». Ο Δεληγιαννίδης έκλεψε την μπάλα, ο Πέλκας βρήκε τον Πρίγιοβιτς σε θέση για γκολ, ο Σέρβος σούταρε, ο Αποστολίδης απέκρουσε, με τον Μάτος από κανονική θέση να ανοίγει το σκορ για το «Δικέφαλο».

Στο 11’ ο Δεληγιαννίδης έκανε την σέντρα, η μπάλα αναπήδησε στον κακό αγωνιστικό χώρο μπερδεύοντας τον Πρίγιοβιτς, που αστόχησε εξ επαφής με τον Αποστολίδη, με τα Τρίκαλα να ξεπερνούν το αρχικό σοκ, να βγαίνουν από την άμυνα τους και να ισοφαρίζουν πολύ γρήγορα (1-1) όταν η μπάλα από την σέντρα του Γκόλια έφτασε συστημένη στο κεφάλι του Πάνου, ο Δεληγιαννίδης είχε κάκιστη αντίδραση και ο 28χρονος μέσος των Τρικάλων με κεφαλιά να φέρνει το ματς στα ίσια.

Ο ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου έψαξε το δεύτερο γκολ, αρχικά με την κεφαλιά του Μάτος (23’) και στη συνέχεια με σέντρες χωρίς κανένα νόημα και στόχο, που αποδείχθηκαν εύκολη λεία για την καλοστημένη άμυνα των γηπεδούχων.

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους σε μια δύσκολη φάση (48’), ο Γιαννίτσης πάτησε τον Μπίσεσβαρ μέσα στη μεγάλη περιοχή, υπήρξε πέναλτι, αλλά ο Φωτιάς «τιμώρησε» τον Ολλανδό του ΠΑΟΚ με κίτρινη κάρτα αντί να υποδείξει την παράβαση του αμυντικού των Τρικάλων.

Τα πράγματα για τους διαιτητές έγιναν ακόμη πιο δύσκολα στη φάση με την οποία ο «Δικέφαλος πήρε στο 58ο λεπτό και πάλι το προβάδισμα (1-2). Μετά το κόρνερ του Πέλκα, ο Μάτος πήδηξε για την κεφαλιά, η μπάλα μάλλον από το κεφάλι του Βρέτζου κατέληξε στα δίχτυα του Αποστολίδη. Αρχικά διαιτητής και βοηθός φάνηκε να ακυρώνουν το γκολ, είτε για φάουλ, είτε για οφσάιντ, αλλά μετά έδειξαν σέντρα.

Ο Μάτος έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 65’, αλλά από το πλασέ του Βραζιλιάνου η μπάλα έφυγε ψηλά πάνω από το δοκάρι της εστίας των Τρικάλων, ενώ πέντε λεπτά αργότερα Πρίγιοβιτς και Μπίσεσβαρ άλλαξαν ρόλους, ο Σέρβος πάσαρε στον Ολλανδό, που με άψογο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 3-1 για τον ΠΑΟΚ.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο εύκολα στο 80ο λεπτό, με τον Σάχοφ να πασάρει και τον Κάμπος με πλασέ να κάνει το 4-1 για το «Δικέφαλο», με ξεχωριστή στιγμή την είσοδο του Γιάννη Μυστακίδη στον αγώνα. Ο Κατερινιώτης μεσοεπιθετικός ξανά πάτησε στο γήπεδο μετά τις 2 Απριλίου όταν είχε τραυματιστεί σοβαρά στον αγώνα με την ΑΕΛ. Στις καθυστερήσεις ο Σάχοφ με κοντινό πλασέ, μετά την κεφαλιά του Κουλούρη, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για τους «ασπρόμαυρους», που έφτασαν στο επιβλητικό και ευρύ 5-1.

Τρίκαλα (Σ. Αντωνίου): Αποστολίδης, Βέρτζος, Γιαννίτσηςμ (66’ Ζγκουρή), Κοτσώνης, Πάνος, Γκόλιας, Χιντζίδης (66’ Ντίνας), Τόμιτς, Ανδρεόπουλος (73’ Τσιάρας), Γροντής, Καπός.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Δεληγιαννίδης, Τσίμιροτ, Σάχοφ, Λημνιός (69’ Κάμπος), Μπίσεσβαρ (82’ Μυστακίδης), Πέλκας (76’ Κουλούρης), Πρίγιοβιτς.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Πρόκριση με πεντάρα για τον ΠΑΟΚ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα