Τραγωδία Άγιοι Ανάργυροι: Τον «μείωνε» διαρκώς η πεθερά του

22:44 19/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται διαρκώς στην επιφάνεια για την τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους. Οι μαρτυρίες που έχουν στα χέρια τους οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, της Ασφάλειας Αττικής σκιαγραφούν έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο κι επαγγελματία από αυτόν που στις πρώτες αναφορές. Ένας άνδρας που φέρεται να έδερνε καθημερινά τη σύζυγό του, να έχει καθημερινές προστριβές με την πεθερά του, να έχει αναφέρει πως αν ήθελε θα μπορούσε να έχει σκοτώσει τον Κώστα Σημίτη στην φρουρά του οποίου υπηρετούσε από το 1996.

Στον φάκελο προστίθενται διαρκώς νέες λεπτομέρειες που

θα φωτίσουν κυρίως τα αίτια που όπλισαν το χέρι του Χρήστου Ζαπανιώτη που έφθασε σε σημείο με το υπηρεσιακό του περίστροφο να πυροβολήσει εξ επαφής στο κεφάλι το τετράχρονο κοριτσάκι του.

Σύμφωνα με όσα έχουν πει μέχρι στιγμής, άτομα του περιβάλλοντος της οικογένειας, υπήρχε ένταση στη σχέση του αστυνομικού με την πεθερά. Συγγενείς του δράστη και αυτόχειρα, λένε ότι η πεθερά του ήταν αντίθετη στο γάμο της κόρης της, η οποία ήταν γιατρός ρευματολόγος που εργαζόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και απαξίωνε διαρκώς τον γαμπρό της που ήταν αρχιφύλακας.

Επίσης, αναφέρουν ότι υπήρχε κόντρα ανάμεσα στον αρχιφύλακα και την πεθερά, επειδή αυτός της ζητούσε να γράψει στην κόρη της το διαμέρισμά της, στον 1ο όροφο, (το διαμέρισμα όπου διέμενε το ζευγάρι με το παιδί ήταν στον δεύτερο όροφο) ώστε να μεταφέρει εκεί το ιατρείο της για να είναι κοντά στο παιδί.

The post Τραγωδία Άγιοι Ανάργυροι: Τον «μείωνε» διαρκώς η πεθερά του appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα