Πρόκριση με αποδοκιμασίες για τον ΠΑΟΚ

08:43 26/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού, αλλά το «2 στα 2» και η νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου συνοδεύτηκε με έντονες αποδοκιμασίες.

Ο κόσμος του «Δικεφάλου» που βρέθηκε στο γήπεδο της Καλαμαριάς έδειξε απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του και είναι ενδεικτικό πως αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ από το Ρόμπερτ Μακ, με το οποίο «κλείδωσε» τη νίκη και την πρόκριση, ακούστηκαν έντονες αποδοκιμασίες προς τους ποδοσφαιριστές.

Το

σύνθημα «βαριά, βαριά, του ΠΑΟΚ η φανέλα, όποιος δεν μπορεί…», ακούστηκε τόσο μετά το 0-1, όσο και με τη λήξη του αγώνα, όταν οι παίκτες του Λουτσέσκου πλησίασαν προς την κερκίδα των οπαδών για να τους χαιρετήσουν.

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και τη μέτρια έως κακή εμφάνιση της ομάδας στον αγώνα κυπέλλου απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο στις τάξεις του «Δικεφάλου», που ψάχνει έντονα τις καλές εμφανίσεις στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος για να μπορέσει να ξαναβρεί τον καλό εαυτό του, αγωνιστική ταυτότητα και πάνω απ’ όλα ηρεμία, που αυτή την στιγμή δεν υπάρχει…

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα