Πού ψάχνει τους φονιάδες τού Γιάννη Μακρή οι αστυνομικοί

18:29 1/11/2018 - Πηγή: Aixmi

«Στο ευρύτερο περιβάλλον του 46χρονου Ελληνοαυστραλού, αλλά και στις επιχειρηματικές κινήσεις του, ιδιαίτερα τις τελευταίες, στρέφονται προς το παρόν οι έρευνές μας».

Αυτό τονίζουν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές για τη δολοφονίαΠού ψάχνουν τού επιχειρηματία έξω από το σπίτι του, στο Πανόραμα Βούλας.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι οι δύο κάμερες που είναι στραμμένες προς το σημείο που δέχθηκε τις σφαίρες έχουν καταγράψει τους δράστες. Το ερώτημα είναι αν είχαν καλυμένα τα πρόσωπά τους ή όχι.

Ο Γιάννης Μακρής είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις

ναρκωτικών και χθες βράδι επρόκειτο να πάει στα εγκαίνια της νέας επιχείρησής του, φύλαξης και καθαρισμού κτιρίων στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Πράγμα που, όπως φαίνεται, γνώριζαν οι δράστες και του είχαν στήσει ενέδρα θανάτου.

Σύζυγός του και μητέρα των 2 μικρών παιδιών τους είναι το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα, που την ώρα τής στυγερής δολοφονίας περπατούσε στην πασαρέλα της athens-xclusive-designers-week.

The post Πού ψάχνει τους φονιάδες τού Γιάννη Μακρή οι αστυνομικοί appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα