Tαλάντωση στο άνω διάζωμα του ΟΑΚΑ – Καθηγητής: Να ελεγχθεί η στατικότητα

12:41 1/11/2018 - Πηγή: Aixmi

Έντονη ανησυχία προκάλεσε στην UEFA η ταλάντωση στο άνω διάζωμα του ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με τη Μπάγερν Μονάχου.

Το βίντεο με το περιστατικό κατέγραψε οπαδός της Μπάγερν που είχε έρθει στην Αθήνα για το ματς με την Ένωση. Ο υπεύθυνος της UEFA έστειλε και επίσημο έγγραφο ζητώντας λεπτομέρειες

αλλά και έλεγχο στατικότητας από τη διοίκηση το Σταδίου η οποία, με τη σειρά της έστειλε το έγγραφο στην αρμόδια επιτροπή της ΓΓΑ.

Από την πλευρά του ο καθηγητής ΕΜΠ Παναγιώτης Καρύδης σχολιάζοντας το φαινόμενο σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, είπε: «Θα πρέπει να ελεγχθεί η στατικότητα του σταδίου και να διευκρινιστεί η αιτία της ταλάντωσης, αν ήταν από την αρχή της κατασκευής ή όχι. Προφανώς υπάρχει πρόβλημα διότι από ταλάντωση έχουν γίνει καταρρεύσεις στο παρελθόν. Το πρόβλημα είναι τι φταίει. Αν υπήρχε από την αρχή ή παρατηρήθηκε τώρα. Αν παρατηρήθηκε τώρα το πρόβλημα είναι σοβαρότερο».

The post Tαλάντωση στο άνω διάζωμα του ΟΑΚΑ – Καθηγητής: Να ελεγχθεί η στατικότητα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα