Πώς το Mega «μετακόμισε» στον Alpha; Φαίνεται στο «γυαλί»

12:24 22/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Βλέπεις δελτία και ενημερωτικές εκπομπές στον Alpha και μοιραία επαναφέρεις στο νου τον καιρό που κυριαρχούσε το Μega. Δημοσιογράφοι, νέοι σε ηλικία αλλά πολύπειροι, από τη Σχολή του άλλοτε Μεγάλου Καναλιού, ενίσχυσαν αποφασιστικά ένα άξιο δημοσιογραφικό δυναμικό, που είχε ήδη οδηγήσει στην πρώτη θέση το κεντρικό δελτίο του σταθμού.

Παρασκευή πρωί και στην παρουσίαση της εκπομπής Alpha Ρεπορτάζ βλέπεις την πολιτική συντάκτρια Ράνια Τζίμα, δίπλα στον Σπύρο Λάμπρου (που και εκείνος

ήταν στη Μεσογείων έως το 2003).

Στο στούντιο μπαίνει κάποια στιγμή η Μίνα Βάρσου, που πέρασε από το Mega στον Alpha πριν από λίγους μήνες, και παρουσιάζει τις διεθνείς ειδήσεις.

Ο Βασίλης Παπαδρόσος είδε μακριά από πέρυσι: Η πρώτη μεταγραφή του ήταν η Αλέξάνδρα Χατζηγεωργίου, από το τμήμα διεθνών ειδήσεων του Μega.

Ακολούθησε λίγους μήνες αργότερα η Ελένη Λαζάρου, από τις καλύτερες ρεπόρτερ της τηλεοπτικής αγοράς.

Τρίτο «χτύπημα», η Ράνια Τζίμα, και τέταρτο η Κλέλια Κλουντζού, που ήταν ανταποκρίτρια του Mega στη Θεσσαλονίκη. Πήρε τα δυο παιδιά της και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, δυναμώνοντας περαιτέρω το ελεύθερο ρεπορτάζ του Alpha.

Σύνολο: Πέντε γυναίκες δημοσιογράφοι, φρέσκα πρόσωπα με εξαιρετικές σπουδές, που τα τελευταία χρόνια συνδιαμόρφωναν την εικόνα και ταυτότητα του Mega.

Αλλά υπάρχει και ένας άλλος, αθέατος τομέας, στον οποίο ενισχύθηκε ο Alpha. Αθόρυβα πήρε από τη Μεσογείων τον επικεφαλής των αναλυτών Προγράμματος, Κώστα Σφικτό. Επιτελικό στέλεχος, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Λονδίνο και μεγάλη προσφορά.

ΥΓ Όλοι έφυγαν από το ημιθανές Mega για να γλυτώσουν την απληρωσιά…

The post Πώς το Mega «μετακόμισε» στον Alpha; Φαίνεται στο «γυαλί» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα