Πώς προκρίνονται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στους «8» της Ευρωλίγκας

14:54 30/3/2019 - Πηγή: Aixmi

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός κρατούσαν την τύχη στα χέρια τους για την πρόκριση στους «8» της Ευρωλίγκας, αλλά κατάφεραν και έχασαν στην έδρα τους από Ρεάλ και Ζαλγκίρις αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να απειλούνται πλέον και οι δυο με αποκλεισμό -περισσότερο, βέβαια, οι Πειραιώτες.

Τι πρέπει να γίνει την επόμενη εβδομάδα, στην τελευταία αγωνιστική; Για τον Παναθηναϊκό

τα πράγματα είναι πιο απλά. Αν νικήσει στο ΟΑΚΑ τη Μπουντούτσνοστ θα πάρει την πρόκριση, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων. Αν, μάλιστα, ηττηθεί η Μπασκόνια από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, θα βρεθεί στην 6η θέση και θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ στον δρόμο για το final 4. Αν νικήσει η Μπασκόνια στη Μόσχα, οι «πράσινοι» θα τερματίσουν στην 7η θέση.

Σε περίπτωση που χάσει ο Παναθηναϊκός από τη Μπουντούτσνοστ, θα μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση μόνο αν χάσουν η Αρμάνι Μιλάνο από την Ανατολού Εφές, η Μακάμπι από τη Φενέρ και η Ζαλγκίρις από τη Ρεάλ.

Πώς προκρίνεται ο Ολυμπιακός στους «8»; Πρώτα απ΄όλα πρέπει να νικήσει οπωσδήποτε στο ΣΕΦ την ουραγό Νταρουσάφακα. Δεν αρκεί, όμως, αυτό. Πρέπει να ηττηθούν η Αρμάνι από την Εφές και η Ζαλγκίρις από τη Ρεάλ. Αν γίνουν όλα αυτά οι Πειραιώτες θα πάρουν την 8η θέση και θα αντιμετωπίσουν την πρωτοπόρο Φενερμπαχτσέ, η οποία θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Σε οποιοδήποτε άλλο σενάριο, οι Πειραιώτες μένουν εκτός…

The post Πώς προκρίνονται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στους «8» της Ευρωλίγκας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα