Πόλεμος Τσίπρα-Καμμένου/ «Είσαι ψυχρός εκτελεστής» -«Θα γινόσουν νέος Σαμαράς»

20:24 8/2/2019 - Πηγή: Aixmi

Τεράστια ένταση επιφύλαξε η δημόσια αντιπαράθεση Τσίπρα-Καμμένου στη Βουλή, με φόντο την κύρωση του Πρωτοκόλλου για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, έχοντας συνειδητοποιήσει ότι παύει πλέον να υφίσταται το κόμμα του και

ο ίδιος ως πολιτικός αρχηγός, χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «ψυχρό εκτελεστή» και τον κατηγόρησε ότι εξαγόρασε βουλευτές των ΑΝΕΛ με αντάλλαγμα «καρέκλες». «Έκανες έγκλημα και δεν θα το ξεχάσω», ανέφερε, ενώ τέσσερις φορές υπογράμμισε ότι δεν ρίχνει γέφυρες στη διαπλοκή και τη ΝΔ. Άφησε δε βαρύ υπονοούμενο, λέγοντας ότι «η διαπλοκή ζει, επειδή κάποιοι συνδιαλέγονται μαζί της».

Σε υψηλούς τόνους απάντησε και ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι κατάλαβε εγκαίρως τα σχέδια Καμμένου να ανατρέψει την κυβέρνηση και ανέλαβε δράση. «Σε λίγο καιρό θα με ευγνωμονείς που δεν σε άφησα να γίνει νέος Αντώνης Σαμαράς», είπε, αναφερόμενος στην ανατροπή της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη πριν από 26 χρόνια. Σημείωσε δε ότι δεν κατάλαβε για ποιο λόγο ο κ. Καμμένος ανέφερε 4 φορές ότι δεν στήμει γέφυρες με τη διαπλοκή.

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ πήρε εκ νέου τον λόγο και αποκάλυψε ότι χθες του έστειλε μήνυμα ο κ. Τσίπρας, στο οποίο υποστήριζε ότι προσπαθεί να χτίσει γέφυρες με τον κ. Μητσοτάκη και διαπλεκόμενα συμφέροντα.

The post Πόλεμος Τσίπρα-Καμμένου/ «Είσαι ψυχρός εκτελεστής» -«Θα γινόσουν νέος Σαμαράς» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα