Πόλεμος Μητσοτάκη-Σπυράκη με την εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

15:33 21/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Σε πόλεμο βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον εκδότη της Γιάννη Φιλιππάκη, καθώς εκτιμά ότι παίζει υπονομευτικό ρόλο. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το πρωτοσέλιδο τής Παρασκευής, το οποίο είχε τίτλο «Απέραντο φρενοκομείο η ΝΔ».

Η οδηγία προς την εκπρόσωπο Μαρία Σπυράκη ήταν σαφής: Να καταγγελθεί συνολικά η πρακτική τής εφημερίδας και να διαμηνυθεί προς τους αναγνώστες της ότι δεν υποστηρίζει την παράταξη, αλλά

αποτελεί «Δούρειο ίππο του ΣΥΡΙΖΑ».

Η δήλωσή της:

«Η συγκεκριμένη εφημερίδα, που διατείνεται ότι υποστηρίζει την παράταξη, δεν είναι τίποτε άλλο από τον Δούρειο Ίππο του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκδότες της τρώνε τα βράδια με υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες που στηρίζουν τη ΝΔ πρέπει να γνωρίζουν τον ρόλο της συγκεκριμένης εφημερίδας, που δεν αποτυπώνει τίποτε άλλο από τις επιθυμίες της κυβέρνησης στο πρωτοσέλιδό της».

Η εφημερίδα επέλεξε να επιτεθεί στην εκπρόσωπο, με βάση τη δημοσιογραφική της θητεία στο Mega:

Η απάντηση τής εφημερίδας:

«Οι πολίτες που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία θυμούνται πολύ καλά τον πόλεμο που έκανε η κα. Μαρία Σπυράκη στο κόμμα μέσα από τα παράθυρα του MEGA. Όπως θυμούνται ότι λαμβάνει τον παχυλό της μισθό για να μας εκπροσωπεί στο Ευρωκοινοβούλιο».

Πόλεμος Μητσοτάκη-Σπυράκη με την εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

The post Πόλεμος Μητσοτάκη-Σπυράκη με την εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα