Επιστολή Τούρκου υπ. Δικαιοσύνης σε Κοντονή για τους «8»

14:36 21/4/2018 - Πηγή: Aixmi

«Οι πραξικοπηματίες πρέπει να εκδοθούν αμέσως στη χώρα μου», αναφέρει ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης Αμπντουλχαμίτ Γκιουλ μεταξύ άλλων σε επιστολή που έστειλε στον Σταύρο Κοντονή, μετά την απόφαση για τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς.
Ο Αμπντουλχαμίτ Γκιουλ, στην επιστολή του στον Έλληνα ομόλογό του, θυμίζει ότι «τα μέλη της Οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν (FETO) που δραπέτευσαν με το ελικόπτερο στην Ελλάδα είναι μεταξύ των «τρομοκρατών» που ευθύνονται για το θάνατο 251 ανθρώπων στη διάρκεια

του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016″ και πως «είναι τρίτη φορά που η Ελλάδα απορρίπτει αίτημα έκδοσης της Τουρκίας για τους οκτώ στρατιωτικούς».

Ο Γκιουλ σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «η Ελλάδα έχει γίνει τόπος συγκέντρωσης εγκληματιών» και εκτιμά πως οι δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή δείχνουν να στηρίζουν αυτούς που εμπλέκονται σε πραξικοπήματα, τρομοκρατία και τρομοκρατικές δραστηριότητες.

The post Επιστολή Τούρκου υπ. Δικαιοσύνης σε Κοντονή για τους «8» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα