ΠΓΔΜ: Στο τελωνείο 240.000 διαβατήρια με το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας»

10:38 4/1/2019 - Πηγή: Aixmi

Περίπου 240.000 διαβατήρια υπό το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας» βρίσκονται στα τελωνεία κι ενώ αναμένεται έως τις 15 Ιανουαρίου η ψηφοφορία για τις συνταγματικές αλλαγές που θα οδηγήσουν στην αλλαγή του ονόματος της χώρας, γράφει το σκοπιανό Alfa TV.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σκοπιανού Μέσου, αν και η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι έως τις 15 Ιανουαρίου αναμένεται η ψηφοφορία

για συνταγματικές αλλαγές, οι οποίες θα οδηγήσουν σε αλλαγή του ονόματος του κράτους, αλλά και τα προσωπικά έγγραφα των πολιτών, ένας μεγάλος αριθμός από πολλά κενά έντυπα για διαβατήρια βρίσκονται εν αναμονή στα τελωνεία, καθώς 240.000 έντυπα βρίσκονται σε τακτική τελωνειακή διαδικασία.

Το Alfa TV διατυπώνει το ερώτημα «γιατί αγοράζονται έντυπα υπό αυτή τη μορφή, αφού το υπουργείο Εσωτερικών έχει ήδη αρκετά και δεν υπάρχει καθυστέρηση στην έκδοσή τους; Γιατί το υπουργείο Εσωτερικών ξοδεύει χρήματα του προϋπολογισμού αφού σε 10 ημέρες αναμένεται να περάσουν οι συνταγματικές αλλαγές που θα σημάνουν τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας.

The post ΠΓΔΜ: Στο τελωνείο 240.000 διαβατήρια με το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα