Πέθανε ο «θρύλος» της Μυκόνου, Μάκης Ζουγανέλης

20:56 12/4/2019 - Πηγή: Aixmi

Πέθανε ο Μάκης Ζουγανέλης, ένας από τους ανθρώπους που «απογείωσαν» τη Μύκονο στη δεκαετία του ’60, με το θρυλικό Remezzo στην είσοδο της χώρας, απέναντι από το παλιό λιμάνι. Μαζί με την Πάολα Ζουγανέλη δημιούργησαν το κλαμπ το 1967, το οποίο έγινε σε «χρόνο μηδέν» το σημείο αναφοράς του νησιού των ανέμων.

Εκεί έχουν πιει το ποτό τους «ιερά τέρατα», όπως ο Πολ Νιούμαν, ο Γιουλ Μπρίνερ, η Σοράγια, ο Ζακ Λανγκ, ο Σταύρος Νιάρχος, ο Βασίλης Γουλανδρής, ο Τάκης Χορν και χιλιάδες άλλοι. Εκεί είχαν το στέκι τους καλλονές από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Τα τελευταία χρόνια της ζωής του είχε αποτραβηχτεί από τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις.

Όπως έγραψε ο Νίκος Δακτυλίδης, ιδιοκτήτης του Cavo Paradiso, θα είναι «αθάνατος στις ψυχές μας ο άνθρωπος που άνοιξε δρόμο και στα χνάρια του πάτησαν άλλοι για να συνεχίσουν την παγκοσμίως διάσημη nightlife της Μυκόνου».

The post Πέθανε ο «θρύλος» της Μυκόνου, Μάκης Ζουγανέλης appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα