Ειρήνη: Με έβριζαν βαρυποινίτισσες στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ

18:16 12/4/2019 - Πηγή: Aixmi

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου μίλησε στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ (στον Alpha) για όσα έγιναν στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, όταν συνελήφθη με 2,6 κιλά κοκαΐνη, αλλά και για όσα έζησε απί 17 μήνες στη φυλακή.

«Είχα πάθει σοκ. Έκλαιγα. Δεν

υπήρχε ούτε μεταφραστής εκεί πέρα, ούτε κάποιος να μου εξηγήσει τι γινότανε και για ποιο λόγο βρίσκονταν τα ναρκωτικά στην τσάντα» είπε, προσθέτοντας ότι την παγίδευσε στην Αιθιοπία ένας «αδερφικός» φίλος της από τη Ρουμανία. Της έδωσε τον εκδρομικό σάκο, χωρίς να της αναφέρει λέξη για τα ναρκωτικά.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου βρέθηκε στο ίδιο κελί με βαρυποινίτισσες και εγκληματίες: «Είχα δει τα πάντα. Να έρχονται στη μούρη μου μπροστά και να μου λένε: «Τι θέλεις; Πες μου τι θέλεις; Θέλεις να σε χτυπήσω; Και με βρίζανε»».

Ποια στοιχεία συνέβαλαν στην αθωωτική απόφαση των επτά ενόρκων και της έδρας; Πρώτα απ΄όλα το γεγονός ότι στο δέμα με την κοκαΐνη δεν βρέθηκαν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό της. Επίσης, το ότι δεν ταξίδευε με μεγάλο χρηματικό ποσό σε μετρητά ή πολλά κινητά, όπως συνηθίζουν να κάνουν οι διακινητές ναρκωτικών, αλλά και το λευκό της ποινικό μητρώο και το νεαρό της ηλικίας της.

«Δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα, διευθύνσεις ανθρώπων που να την περιμένουν στο Χονγκ Κονγκ, κάποιον ανταποκριτή, δεν είχε τέτοιο θέμα η Ειρήνη. Είπε ότι πήγε να κάνει μια φωτογράφιση και φαινόταν αληθοφανές. Είναι μια όμορφη κοπέλα και δημιουργήθηκε αμφιβολία κατά ποσό είναι βαποράκι. Ήταν ντυμένη εκθαμβωτικά με κόκκινη φούστα ψηλές δερμάτινες μπότες. Όποιος θέλει να κρυφτεί δεν θέλει να τραβήξει προσοχή», επισήμανε ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου.

«Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε όσες περισσότερες αμφιβολίες μπορούμε για την ενοχή της. Όταν την έπιασαν οι τελωνειακοί έβαλε τα κλάμματα. Αυτό δημιούργησε την πρώτη αμφιβολία για την ενοχή της».

The post Ειρήνη: Με έβριζαν βαρυποινίτισσες στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα