Πέθανε ο μουσικός παραγωγός Κώστας Σγόντζος

22:39 14/4/2019 - Πηγή: Aixmi

Έφυγε από τη ζωή ο ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος Κώστας Σγόντζος μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Ο Κώστας Σγόντζος ήταν ο παρουσιαστής της αγαπημένης εκπομπής «Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα», αλλά και της εκπομπής «Μουσικό καλειδοσκόπιο».

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός.

Στην ανάρτησή του έγραψε: «Καλοκαίρι 2014. Ιούνιος για την ακρίβεια. Μόλις έχει τελειώσει η σεζόν για την εκπομπή «Ρεπορτάζ»

Action24. Όλη η παλιοπαρέα αλλά και η ομάδα του e-reportaz.gr βγήκαμε να τα πιούμε! Ανάμεσα μας και η ψυχή της παρέας. Ο Κωνσταντίνος Σγόντζος. Ένα μεγάλο «παιδί» με καρδιά αγγέλου. Πραγματικά! Σήμερα έμαθα ότι δεν είναι κοντά μας! Βρίσκεται δίπλα με άλλα αγγελάκια στον Παράδεισο. Γεια σου αδελφέ μου, καλό ταξίδι και σε ευχαριστώ για όλα».

Ο γνωστός μουσικός παραγωγός πέρασε σχεδόν από όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα της χώρας. Εργάστηκε στην ΕΡΤ, στον ΣΚΑΙ, στον ΑΝΤ1, στον Alpha και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς ERA 2, ERA sport, TOP FM,ANT1 FM, ROCK FM, SKYROCK, PLANET.

Ο Κώστας Σγόντζος υπήρξε παντρεμένος με την Νανά Παλαιτσάκη και είχε δυο παιδιά από τον πρώτο του γάμο. Η ίδια η Νανά Παλαιτσάκη ειδοποιήθηκε για το γεγονός, ενώ ήταν στον αέρα της εκπομπής Αποκαλυπτικά Live και στο άκουσμα της είδησης σοκαρίστηκε και αποχώρησε από την εκπομπή.

Το βίντεο από το zappit.gr

Αργότερα έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook:

The post Πέθανε ο μουσικός παραγωγός Κώστας Σγόντζος appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα