Αυτοί είναι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ

21:48 14/4/2019 - Πηγή: Aixmi

Το ψηφοδέλτιο με τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΝΔ παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Ελληνικό Κόσμο. Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ βασικός γνώμονας για τη σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου στάθηκε η ποιότητα και η αξιοκαρτία.
Η εκδήλωση, την οποία συντόνιζε η εκπρόσωπος του κόμματος Σοφία Ζαχαράκη ξεκίνησε με ένα σποτ που απεικόνιζε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, οποίος έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο για την καθιέρωση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ προέβαλε συνθήματα για την ενδυνάμωση

της Δημοκρατίας, το Κράτος Δικαίου και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

https://nd.gr/ypopsifioi-eurovouleutes

Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στους ίδιους τους υποψηφίους οι οποίοι είχαν ένα λεπτό για να αυτοπαρουσιαστούν.

Στη συνέχεια ακολούθησε η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος χαρακτήρισε τις επικείμενες ευρωεκλογές ως αφετηρία της μεγάλης πολιτικής αλλαγής που έχει ανάγκη η χώρα. Ενώ έκανε λόγο για τον στόχο της ΝΔ που δεν είναι άλλος παρά μια καθαρή νίκη με σημαντική διαφορά που θα πυροδοτήσει άμεσα εξελίξεις και για τις εθνικές εκλογές.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε ακόμη ότι το ευρωψηφοδέλτιο αναδεικνύει και την ποιοτική διαφορά της ΝΔ με τα υπόλοιπα κόμματα λέγοντας ότι: «Το βράδυ της 26ης Μαΐου θα έχουμε στείλει ένα μεγάλο μήνυμα. Δεν ξέρω αν οι αντίπαλοι θα κατέβουν στο 2 ημίχρονο (σ.σ. εθνικές εκλογές). Είναι αναγκασμένοι να το κάνουν όμως το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου πρέπει να είναι τέτοιο που να καθιστά ξεκάθαρο ότι έρχεται η μεγάλη αλλαγή».
Επιπλέον, έκανε λόγο για την τοξικότητα που καλλιεργεί συστηματικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και υπενθύμισε πως το 2014 ο κ. Αλέξης Τσίπρας έλεγε για τους πολιτικούς του αντιπάλους «ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν» για να προσθέσει: «Εμείς δεν θέλουμε να τελειώσουμε κανέναν. Θέλουμε να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις για την ανοικοδόμηση της πατρίδας. Να τελειώνουμε με την τοξικότητα».

The post Αυτοί είναι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα