Πέθανε ο δημοσιογράφος Θανάσης Ηλιοδρομίτης

15:13 19/3/2019 - Πηγή: Aixmi

Πέθανε ο δημοσιογράφος Θανάσης Ηλιοδρομίτης, σε ηλικία 62 χρόνων. Είχε εργαστεί για πολλά χρόνια στον «Ριζοσπάστη», στο «Mega» και στην «Ημερησία». Είχε σπουδάσει στο Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστήμιου Πατρών. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019, στις 15.00 στο Νεκροταφείο Αμαρουσίου.

Eίχε γεννηθεί στα Βασιλικά Ευβοίας το 1957. Το 1975 εισήχθη στο Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το 1981 και ενώ φοιτούσε ακόμη, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα

για βιοποριστικούς λόγους. Από τον Φλεβάρη του 1983 ξεκίνησε να εργάζεται ως συντάκτης στο επαρχιακό τμήμα του Ριζοσπάστη ενώ, από το 1987 εντάχθηκε στο οικονομικό τμήμα της εφημερίδας καλύπτοντας το ρεπορτάζ του Υπουργείου Εμπορίου. Το 1990, μετά από εννέα χρόνια στον «Ριζοσπάστη» θα μετακινηθεί στο «Mega Channel» και εκεί θα παραμείνει καλύπτοντας πάντοτε το Υπουργείο Εμπορίου. Εργάστηκε επίσης στην «Ημερησία».

Ο Θανάσης Ηλιοδρομίτης υπήρξε άριστος γνώστης του αντικειμένου του. Εργατικός, συνεπής, συναδελφικός, με ήθος και ευθύνη εργάστηκε σκληρά για την ενημέρωση των πολιτών. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τη σύζυγο και την αγαπημένη του κόρη και αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο.

The post Πέθανε ο δημοσιογράφος Θανάσης Ηλιοδρομίτης appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα