Παππάς για Βενεζουέλα: Μακάρι εκείνο το ταξίδι να έφερνε περισσότερα αποτελέσματα

13:02 6/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Μιλώντας στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στο ταξίδι του στη Βενεζουέλα τονίζοντας πως είχε στόχο την ανάπτυξη εμπορικών και επιχειρηματικών σχέσεων.

Μετά τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του «Ελεύθερου Τύπου» και τα επίμονα αιτήματα της ΝΔ ο κ. Παππάς είπε πως ο ίδιος είναι «στη διάθεση της επιτροπής για να παρέχει κάθε εξήγηση. Είμαι και στη διάθεση της ΝΔ η οποία μπορεί να καταθέσει

ότι θέλει, εξεταστική, προανακριτική ή ότι άλλο».

Σχετικά το ταξίδι του στη Βενεζουέλα επεσήμανε: «Μακάρι εκείνο το ταξίδι να έφερνε περισσότερα αποτελέσματα. Εκείνη την περίοδο πολλές χώρες – εκτός από την ελληνική – είχαν επιλέξει να χτίσουν σχέσεις με την Βενεζουέλα η οποία δεν είχε μπει στην περιδίνηση που βρίσκεται σήμερα. Υπήρξαν ελληνικές εταιρείες και κυρίως εταιρείες που δραστηριοποιούνται στα πετρελαιοειδή είναι λογικό να επιδιώκουν να έχουν τέτοιου τύπου σχέσεις. Οι ελληνικές εταιρείες θα μπορούσε να έχουν επωφεληθεί αν η προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε τέτοιες αντιλήψεις. Χώρες όπως η Ρωσία, ΗΠΑ έχουν μεγάλου όγκου εμπορικές σχέσεις με τη Βενεζουέλα. Υπάρχουν Ελληνικές εταιρείες που έχουν αναλάβει έργα υποδομής στην συγκεκριμένη χώρα. Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα