Παππάς για διαμάχη ΕΡΤ-ΣΚΑΪ: Κάποιοι πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη

09:28 30/8/2016 - Πηγή: Aixmi

Αναφερόμενος στη φερόμενη κλοπή της εικόνας της ΕΡΤ από τον ΣΚΑΪ κατά τη μετάδοση της λειτουργίας του Δεκαπενταύγουστου από την Παναγία της Τήνου, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς τόνισε πως η ΕΡΤ θα υποβάλει μηνυτήρια αναφορά εναντίον του ΣΚΑΙ και σημείωσε πως ήδη έχουν αποσταλεί εξώδικα, έχουν εκδοθεί ανακοινώσεις και έχει

ενημερωθεί ο ελληνικός λαός.

Απαντώντας σε ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος ζήτησε να πληροφορηθεί σε ποιες ενέργειες προέβη ή θα προβεί η ΕΡΤ ώστε να υπάρξει τιμωρία για την υποκλοπή της μετάδοσης από τον ΣΚΑΙ, ο υπουργός Επικρατείας επεσήμανε ότι είναι προφανές πως πρόκειται για εξόφθαλμη κλοπή.

Μάλιστα, κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής cd με το βίντεο, το οποίο αποδεικνύει ότι η εικόνα της δημόσιας τηλεόρασης εκλάπη και ότι καλύφθηκαν τα σήματα της ΕΡΤ, και ανέφερε: «Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι, και η περιουσία του ελληνικού λαού θα προστατευθεί. Η ΕΡΤ δεν είναι φτωχός συγγενής του τηλεοπτικού τοπίου. Είναι ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας, ο οποίος βρίσκεται παντού, σε όλα τα μεγάλα γεγονότα κι εκεί, που – όπως αποδείχθηκε τελευταία – που τα ιδιωτικά κανάλια δεν το κρίνουν κερδοφόρο να παρευρίσκονται».

«Η κλοπή προσβάλλει την περιουσία της ΕΡΤ και τους τηλεθεατές και αυτό όμως που προσβάλλει περισσότερο είναι ότι όταν κάποιοι πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη και αποδείχθηκε ότι έκλεβαν το υλικό της ΕΡΤ αντί για συγγνώμη ζήτησαν τα ρέστα. Ελπίζω και η αξιωματική αντιπολίτευση και όλος ο πολιτικός κόσμος να ταυτίζεται με αυτήν τη θέση», τόνισε ο κ. Παππάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα