Παππάς: Επιχειρηματική απόφαση το κλείσιμο του Mega

13:39 6/10/2018 - Πηγή: Aixmi

«Εάν υπήρχε από τους ιδιοκτήτες μια επιλογή συνέχισης της λειτουργίας του MEGA δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο» τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel αναφορικά με το κλείσιμο του Mega.

«Η κυβέρνηση δεν έχει πρόνοιες μη υποστήριξης συγκεκριμένων τηλεοπτικών σταθμών. Η κυβέρνηση είχε

επιμονή να εφαρμοστεί μια συνταγματική τάξη. Τα υπόλοιπα είναι επιχειρηματικές αποφάσεις» πρόσθεσε ενώ χαρακτήρισε ιστορική τομή για τα τηλεοπτικά πράγματα τη χορήγηση αδειών.

Σχετικά με τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, ο υπουργός είπε ότι «η ΕΡΤ κερδίζει καθημερινά το στοίχημα. Μπαίνει στη μυθοπλασία και είναι παρούσα σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Πάντα θα θέλω, όμως, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας να κάνει ακόμη μεγαλύτερα βήματα». Κάποιοι νοσταλγούν μια ΕΡΤ που είναι δούλος και της DIGEA και της αμαρτωλής ΑΕΠΙ. Αυτές οι εποχές πέρασαν. Ο κ. Μητσοτάκης έχει σαφή στόχευση: στο σύστημα ιδεών του, η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση είναι παρίας στο τηλεοπτικό τοπίο. Δεν αξιοποιεί το εκτόπισμά της και αφήνει περιθώριο μόνο στα ιδιωτικά κανάλια να έχουν τηλεοπτικό προϊόν και μερίδιο τηλεθέασης».

The post Παππάς: Επιχειρηματική απόφαση το κλείσιμο του Mega appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα