Παππάς: Δεν υπάρχει περίπτωση για 5η άδεια – Έχουμε «δικλείδες ασφαλείας»

13:41 26/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Για «δικλείδες ασφαλείας» έκανε λόγο μεταξύ άλλων ο Νίκος Παππάς σχολιάζοντας το αίτημα της εταιρείας του Ι. Καλογρίτσα προς τη Γενική Γραμματεία προκειμένου να πάρει παράταση 48 ωρών για την καταβολή της πρώτης δόσης .

Ο υπουργός Επικρατείας μιλώντας στο Ρ/Σ Παραπολιτικά σημείωσε ότι «αποδεικνύεται ότι καταρχήν έχουμε οργανώσει μια διαδικασία η οποία έχει δικλείδες ασφαλείας σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις φάσεις. Ο επιλαχών επειδή έχει καταρτιστεί ο πίνακας των επιλαχόντων, οι οποίοι κατατάσσονται με τη σειρά των προσφορών

τις οποίες έχουν καταθέσει σε οποιαδήποτε φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας, μπαίνει ο πρώτος επιλαχών και ανακηρύσσεται προσωρινός υπερθεματιστής. Γίνεται ο έλεγχος των οικονομικών στοιχείων όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος ορίζεται ως οριστικός υπερθεματιστής και καλείται να καταβάλει το τίμημα».

Παράλληλα, ο κ. Παππάς ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση για 5η άδεια λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό, είναι εκτός συζήτησης και νομίζω ότι απλώς αυτό υπάρχει ως αντιπολιτευτική ουρά της ΝΔ. Τώρα δεν ξέρω τι θα εφευρεθεί ως γραμμή τώρα που η διαδικασία βρίσκεται και στην ολοκλήρωσή της αλλά εν πάσει περιπτώσει εδώ είμαστε και θα τα δούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα