Παππάς: Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Σαμαράς και Κυριάκος θα τον ανέτρεπαν

18:27 16/6/2018 - Πηγή: Aixmi

Λάβρος ήταν κατά της ΝΔ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και κατά του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

«Δυστυχώς για εσάς, εάν ζούσε σήμερα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τον ανέτρεπε μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά» είπε κατηγορώντας παράλληλα τον Αντώνη Σαμαρά

ότι υπέγραψε το 1991 έγγραφο με αναφορά «Δημοκρατία της Μακεδονίας» και ότι η ΝΔ είχε συμφωνήσει στην ονομασία «Μακεδονία – Σκόπια».

«Ο κ. Σαμαράς έσκισε ό,τι είχε απομείνει από το φιλελεύθερο κοστούμι του κ. Μητσοτάκη (…) είναι θλιβερό φερέφωνο του κ. Σαμαρά ο κ. Μητσοτάκης. Βεβαίως θα ψηφίσουμε, και με περηφάνια, και θα λύσουμε όσα προκαλέσατε εσείς που θέλετε ένα λαό φοβικό…» επεσήμανε και συμπλήρωσε: «Πάτε να συκοφαντήσετε το μεγαλειώδες κίνημα των αγανακτισμένων, ο φασιστικός σπόρος δεν κάρπισε εκεί γιατί άλλες δυνάμεις έπαιξαν τον ιστορικό τους ρολό. Διαφωνείτε με το ΕΛΚ και με τον πρόεδρο της Κύπρου δικαίωμα σας, δεν είναι όμως δικαίωμα σας να λέτε ψέματα στον κόσμο που κατεβαίνει στα συλλαλητήρια, οφείλετε να του πείτε την αλήθεια».

Όπως υπογράμμισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του «κανένα ποτήρι δεν ξεχείλισε, το ποτήρι είναι στα 3/4 γιατί διανύουμε τα 3/4 της θητείας μας και οπλιστείτε με υπομονή, θα πάμε και σε δεύτερο ποτήρι γιατί η ΝΔ θα χάσει τις εκλογές το 2019».

The post Παππάς: Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Σαμαράς και Κυριάκος θα τον ανέτρεπαν appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα