Αποστάσεις από Καμμένο παίρνει ο Κατρούγκαλος

11:32 15/11/2018 - Πηγή: Aixmi

Απαντώντας απο το βήμα της Βουλής στην επίκαιρη ερώτηση του Γιάννη Κεφαλογιάννη για τις αναφορές Καμμένου και την κόντρα του με τον Νίκο Κοτζιά, κατά τη διάρκεια του τελευταίου υπουργικού συμβουλίου, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος έλαβε αποστάσεις από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

«Δεν

υπάρχει καμία σύμβαση του υπουργείου Εξωτερικών, που να επηρεάστηκε με οποιοδήποτε τρόπο από τον Τζορτζ Σόρος ή να έχει συνάψει με τον Σόρος» υποστήριξε ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Επεσήμανε ότι έχουν δοθεί επαρκείς απαντήσεις γι’ αυτά τα θέματα από τα πλέον αρμόδια χείλη και ότι δεν υπάρχει καμία σκιά και κατηγόρησε τη ΝΔ ότι επειδή δεν έχει ατζέντα προσπαθεί να δημιουργήσει θέματα με φθηνό επικοινωνιακό τρόπο.

Ο κ. Κατρούγκαλος απάντησε στην επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ αν ο πρωθυπουργός έχει προχωρήσει στη διερεύνηση της καταγγελίας του υπουργού Άμυνας για τα όσα είπε περί εταιρείας που συνεργάστηκε με τον Σόρος για την έκδοση βίζας από το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών και για τις αναφορές περί 50 εκατ. ευρώ στην κυβέρνηση από τον Σόρος για εξαγορές στα Σκόπια.

The post Αποστάσεις από Καμμένο παίρνει ο Κατρούγκαλος appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα