Ούτε χαζοβιόλα ούτε βολεμένη είναι η Νατάσσα Μποφίλιου

13:33 5/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Φιλαράκι, γουστάρω χρόνια την ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλου, αν και τη βρίσκω κομμάτι θεατράλε.

Όταν την άκουσα δε να κράζει τα φασισταριά της Χρυσής Αυγής την εκτίμησα ακόμη περισσότερο.

Τώρα βγήκε και δήλωσε «τροτσκίστρια», χαρακτήρισε «δικτατορία» την Ευρωπαϊκή Ένωση κα δήλωσε ότι «ψάχνει ηγέτη για να βγει στο βουνό».

Και έγινε το σύστριγλο. «Χαζοβιόλα» την αποκάλεσε ο Πέτρος Τατσόπουλος, «κουλτουροβολεψιματία» ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Και από κοντά να της σέρνουν τα εξ αμάξης εκατοντάδες άλλοι στο διαδίκτυο.

Να οργανωθούμε, φιλαράκι. Πρώτον, η γυναίκα έχει ξεκαθαρίσει εδώ και πολύ καιρό ότι είναι ΚΚΕ. Λογικό είναι, λοιπόν, να θεωρεί «δικτατορία» την Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεύτερον, γούστο της και καπέλο της να δηλώνει «τροτσκίστρια», «λενινίστρια» ή «μαοϊκή».

Και τι ήταν εκείνο το «ψάχνω ηγέτη για να βγω στο βουνό»; Η αφέλεια μιας ιδεολογικής εμμονής, που απέχει έτη έτη φωτός από την πραγματικότητα, θα έλεγα εγώ.

Όποια γνώμη και αν έχει ο καθένας, φιλαράκι, ένα δεν μπορεί να χρεώσει στη Μποφίλου: υποκρισία. Θυμίζω ότι δεν έσπευσε να ταυτιστεί με τον Σύριζα την τετραετία 2011-2014, όπως έκαναν δεκάδες συνάδελφοί της για να γεμίζουν τις μουσικές σκηνές και τα θέατρα. Δήλωνε ότι ψηφίζει ΚΚΕ, κόντρα στο ρεύμα.

Και κάτι τελευταίο: Μπορεί να διαφωνώ 100% με τα περί ευρωπαϊκής δικτατορίας και του ηγέτη που θα μας βγάλει στο βουνά, αλλά της αναγνωρίζω 100% το δικαίωμα να εκφράζει δημοσίως τις απόψεις της. Αυτή είναι η Δημοκρατία, φιλαράκι. Γι αυτό και θεωρώ εντελώς απαράδεκτες τις επιθέσεις που δέχθηκε.

The post Ούτε χαζοβιόλα ούτε βολεμένη είναι η Νατάσσα Μποφίλιου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα