Όταν ο Χάρι συνάντησε τη Μελάνια, χωρίς τη Μέγκαν στο πλευρό του

23:38 23/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Mόλις και μετά δυσκολίας ο πρίγκιπας Χάρι έριξε ένα χαμόγελο στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ με την οποία συναντήθηκε στο Τορόντο του Καναδά στο πλαίσιο των Invictus Games, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα. Πρόκειται για τους αγώνες που έχει καθιερώσει από το 2014, ο πρίγκιπας, για τους ανάπηρους ή τραυματισμένους βετεράνους.

Watch the latest video

at video.foxnews.com

Το Παλάτι του Κένσιγκτον δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη συνάντηση των δύο, στο πρώτο ταξίδι που κάνει σόλο η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, εκπροσωπώντας την αμερικανική ομάδα.

Prince Harry meets @FLOTUS the First Lady of the United States, who is leading the USA team delegation to the Invictus Games. pic.twitter.com/PSiWPMHmRa

— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) September 23, 2017

Χαίρομαι που σας γνωρίζω είπε ο Χάρι στη Μελάνια Τραμπ ανταλάσσοντας μια θερμή χειραψία. Στη συνέχεια ο Χάρι επεσήμανε ότι η κα Τραμπ είναι πολύ απασχολημένη, με εκείνη να του απαντά «ναι πολύ απασχολημένη….αλλά και εσείς κάνετε πολύ καλή δουλειά» είπε η Πρώτη Κυρία.

Η σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, κατάγεται από το Τρόντο του Καναδά, αλλά δεν εθεάθη στο πλευρό του από τη μέρα που εκείνος έφθσε στη χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα