Ο Νίκος Μπάρκουλης αποκάλυψε τι του είπε η Ζωή Λάσκαρη στην κηδεία του πατέρα του

23:05 23/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Τα όσα του είπε στην κηδεία του πατέρα του, του ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη, αποκαλύπτει ο γιος του Νίκος σε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου. Ο Νίκςο Μπάρκουλης, ο οποίος είναι 16 ετών, είναι μαθητής στη ΣΕΛΕΤΕ στο τμήμα υπολογιστών αλλά το όνειρό του είναι να γίνει ηθοποιός, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του.

Ο Νίκος μίλησε για τον μπαμπά του Ανδρέα και για τη σχέση

του με τη Ζωή Λάσκαρη που πέθανε πριν από περίπου ένα μήνα.Μάλιστα η ίδια και η Άννα Φόνσου ήταν οι μόνες που είχαν στηρίξει τον Ανδρέα Μπάρκουλη στις δύσκολες στιγμές.

Ο Νίκος ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε για πρώτη φορά όσα έκανε η Ζωή Λάσκαρη την ημέρα της κηδείας του πατέρα του λέγοντας: «Η Ζωή ήταν η εξαίρεση. Ήταν διακριτικά πάντα μαζί μας. Αγαπούσε τον μπαμπά και τη μητέρα μου. Θυμάμαι, στην κηδεία του μπαμπά, είχε έρθει και τον φίλησε μέσα στο φέρετρο. Και μετά έψαξε να με βρει εμένα, να με πάρει αγκαλιά. Και τότε μου είπε, θυμάμαι: “Τώρα θα έχεις δυο μαμάδες, αλλά και εσύ τον μπαμπά δεν θα είναι σαν να τον έχασες γιατί θα τον έχεις εδώ πάντα, στην καρδιά σου”. Τα λόγια της, ακόμη και σήμερα, ηχούν στα αυτιά μου. Μοναδικός άνθρωπος, σπάνιος άνθρωπος. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ».

Keywords
Τυχαία Θέματα