Όταν η ζωή σου προσφέρει βελόνες, εσύ καν’ τες ομορφιά

14:46 7/4/2019 - Πηγή: Aixmi

H καρδιά του αισθητικού βελονισμού, που αναδεικνύει την ομορφιά μας, «χτυπά» στις 24-26 Μαΐου στην Αθήνα. Μια από τις πιο σημαντικές εκπροσώπους της τεχνικής Facial Rejuvenation Acupuncture, η Virginia Doran, θα βρίσκεται στην Ελλάδα και θα αναλάβει να εκπαιδεύσει, η ίδια, άλλους εκπαιδευτές, στη μέθοδο.

Η ομορφιά γύρω μας

είναι εύκολη, είναι ελεύθερη, είναι αβίαστη, είναι ανώδυνη, είναι παντού! Κρατάει όμως για πάντα; Μπορείς να την κρατήσεις για πάντα; Και τι γίνεται μη τη νιότη; Μπορείς να την κρατήσεις ζωντανή, όσο γίνεται περισσότερο; Υπάρχουν τρόποι για να τη διατηρήσεις σε κάποιο σημείο σταθερή και να την επιβραδύνεις, αλλά είναι φυσικοί; Και σίγουρα κάποιοι από αυτούς, είναι επώδυνοι, αμφίβολης απόδοσης, ακριβοί. Και η υγεία; Τι γίνεται με την υγεία;

Σίγουρα το τρίγωνο υγεία – νεότητα – ομορφιά είναι ένας συνδυασμός ακαταμάχητος και δεν χάνει την 1η θέση από τα θέλω της ζωής μας. Όσο μεγαλώνει όμως ο άνθρωπος, τόσο μεγαλώνει και η αγωνία για τη διατήρησή τους. Κι όμως υπάρχει τρόπος που τα συνδέει και τα τρία και εγγυάται:

1. Τη διατήρησή τους

2. Την ενίσχυσή τους

3. Τη βελτίωσή τους, σεβόμενος τη φυσική ροή της ζωής.

Ο αισθητικός βελονισμός αποτελεί ένα παρακλάδι του αρχαίου κινέζικου βελονισμού και έχει έρθει στη ζωή μας, lucky us, να ανατρέψει τα δεδομένα. Πέραν των σωματικών, ψυχικών και πνευματικών νοσημάτων που, 5.000 χιλιάδες χρόνων, πρακτική έχει αποδείξει ότι θεραπεύονται μέσω του βελονισμού, τώρα έρχεται ο αισθητικός βελονισμός να προσθέσει και την εξωτερική ομορφιά και άρα όψη νεότητας στο πακέτο ευτυχίας. Οι Κινέζοι πιστεύουν ότι η ομορφιά πηγάζει εσωτερικά του ανθρώπου και έχουν ανακαλύψει πως αλλάζοντας τη ροή της ενέργειας στο σώμα ξεκινά η θεραπευτική διαδικασία αναζωογόνησης. Βρίσκοντας λοιπόν την υποβόσκουσα αιτία νοσήματος και συμπτωμάτων και θεραπεύοντάς την, επανέρχεται η υγεία και η ευεξία μας.
Η κοσμετολογία έχει πια έναν σύμμαχο με ακμάζουσα και αποτελεσματική χρήση ως εναλλακτική θεραπεία, λιγότερο ακριβή, πλήρως ασφαλής, χωρίς παρενέργειες, χωρίς πόνο και παραμορφώσεις και χωρίς απαιτούμενο χρόνο επούλωσης. Προσφέρει μια διακριτική αναζωογόνηση αφαιρώντας με φυσικό τρόπο «χρόνια» από την εμφάνιση του ατόμου, ενώ ενισχύει και βελτιώνει τη γενική του υγεία και ευεξία. Η τεχνική που εφαρμόζεται έχει σχεδιαστεί, ώστε να βοηθήσει ολόκληρο το σώμα να φαίνεται και να νιώθει νέο και ακμαίο.
Τα οφέλη είναι πολλά και μέσα σε αυτά διακρίνονται η αποφυγή οιδημάτων, η εξάλειψη των σακουλών κάτω από τα μάτια, του “κρεμάσματος” στα μάγουλα, οι μικρές και μεγαλύτερες ρυτίδες, καθώς και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου, βελτιώνει την ορμονική ισορροπία, συσφίγγει τους πόρους, καθυστερεί τη γήρανση προσώπου και λαιμού κλπ. Η ολοένα και αυξανόμενη, με γεωμετρική πρόοδο, εφαρμογή του, έχει δημιουργήσει την ανάγκη για εύρεση του ιδανικού και καταλληλότερου θεραπευτή – βελονιστή. Οι μητροπόλεις δύσης και ανατολής έχουν αναγνωρίσει την ποιότητα και αποτελεσματικότητα της τεχνικής αυτής με κύρια εκπρόσωπό της την Virginia Doran, η οποία είναι εισηγήτρια – εκπαιδεύτρια εκπαιδευτών στην τεχνική Facial Rejuvenation Acupuncture.

Η Ελλάδα θα την καλωσορίσει με τη μοναδική της φιλοξενία, σε ένα σεμινάριο που αφορά σε γιατρούς, οδοντιάτρους και θεραπευτές βελονιστές με σκοπό η ευεξία να συναντήσει την απλότητα και την αμεσότητα για όλους τους θεραπευόμενούς τους. Όταν η ζωή λοιπόν σου προσφέρει βελόνες εσύ καν’ τες ομορφιά!

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο: www.wellnessforlife.gr

The post Όταν η ζωή σου προσφέρει βελόνες, εσύ καν’ τες ομορφιά appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα