Ώρες αγωνίας για τη Σοφία Βεργκάρα

09:59 26/4/2016 - Πηγή: Aixmi

Με κρίση σκωληκοειδίτιδας εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο σύζυγος της Κολομβιανής σταρ, επίσης ηθοποιός, Τζο Μανγκανιέλο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ζωή του τέθηκε σε κίνδυνο καθώς είχε πάθει περιτονίτιδα και χειρουργήθηκε επειγόντως.

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε μεγάλη ανησυχία ήταν το γεγονός ότι αν και πρόκειται για περιστατικό ρουτίνας, ο Μανγκανιέλο πέρασε αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο, ενώ τόσο ο εκπρόσωπος του ζευγαριού όσο και η Σοφία Βεργκάρα δεν έκαναν κάποια σχετική δήλωση.

Ωστόσο,

μόλις η είδηση του θανάτου της Ντόρις Ρόμπερτς έκανε τον γύρο του κόσμου, ο σταρ που είχε συμπρωταγωνιστήσει μαζί της έσπασε τη σιωπή του μέσω twitter, αναρτώντας σχόλιο και μία φωτογραφία τους.

I'll miss you Doris. Thank you for all of the laughs and the stories. #RIPDorisRoberts You are a legend. pic.twitter.com/AeA35ExWiU

— Joe Manganiello (@JoeManganiello) April 19, 2016

Περί της υγείας του ωστόσο, τσιμουδιά. Μάλιστα, αναγκάστηκε να ακυρώσει και μία προγραμματισμένη εμφάνισή του σε φιλανθρωπική εκδήλωση, καθώς ο εκπρόσωπός του επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα