Ομοβροντία κατά Πάνου Καμμένου από Κοτζιά- Παππά και Ξυδάκη

15:44 11/10/2018 - Πηγή: Aixmi

Boλές κατά Καμμένου από Κοτζιά και Παππά, 24 ώρες μετά τις δηλώσεις του για αμυντική συμμαχία Ελλάδας-Σκοπίων- Αλβανίας-Βουλγαρίας και εγκατάσταση αμερικανικών βάσεων σε πολλές περιοχές τής χώρας.

Στην τελετή για την ψηφιακή αναβάθμιση του υπουργείου Εξωτερικών ο Νίκος Κοτζιάς είπε με νόημα: «Ο υπουργός Εξωτερικών δεν πρέπει να μιλάει πολύ, για να ακούγεται όταν μιλάει».

Για να διευρύνει τη φράση του, αμέσως μετά, ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής: «Αυτό, αγαπητέ Νίκο, ισχύει για όλους τους υπουργούς, νομίζω.

Έτσι δεν είναι; Δεν έπρεπε να αφορά μόνο τον υπουργό Εξωτερικών, νομίζω ότι όλοι οι υπουργοί πάντα πρέπει να μιλάνε μετρημένα ακριβώς για να δίνει και σημασία ο κόσμος σε αυτά που λένε σε κάθε στιγμή».

Την ίδια ώρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος τού ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης έκανε πολύ επιθετικότερες δηλώσεις για τον αρχηγό των ΑΝΕΛ.

«Ο κ. Πάνος Καμμένος κάνει ζημιά στην κυβέρνηση αλλά και στην εθνική προσπάθεια για τη διπλωματική αναβάθμιση της χώρας, για να ξαναστήσουμε μια χώρα με υγιή διοίκηση και έναν παραγωγικό ιστό που θα κρατάει τα παιδιά μας εδώ και δεν θα περιπέσει η πατρίδα μας σε δημογραφικό μαρασμό», είπε στον News24/7.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι κλείνει η ιστορική περίοδος που υπαγόρευσε τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ και ότι δεν συντρέχουν πια οι λόγοι που την επέβαλαν το 2015.

The post Ομοβροντία κατά Πάνου Καμμένου από Κοτζιά- Παππά και Ξυδάκη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα