Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Ο διαιτητής του ντέρμπι στο Φάληρο

17:02 18/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο Γιώργος Κομίνης από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας θα είναι ο άρχων του ντέρμπι ΟλυμπιακόςΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 8η αγωνιστική της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Να σημειωθεί πως ο διαιτητής που επιλέχθηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής, ήταν αυτός που σφύριξε και τον περσινό τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται

επίσης ότι ο Κομίνης ήταν και ο διαιτητής του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό, ενώ βοηθοί του στο ματς του φαληρικού γηπέδου θα είναι οι Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερία) και Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδία). Τέταρτος θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου του συνδέσμου Αθήνας και παρατηρητής ο Χαράλαμπος Καρατζάς από την Εύβοια.

Ο Κομίνης είχε σφυρίξει στην ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκού με 1-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον περασμένο Μάρτιο με το γκολ του Μπεργκ, ενώ τον ΠΑΟΚ το 2016 στο 2-2 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και στο 0-0 με την ΑΕΚ και την περσινή σεζόν ήταν διαιτητής στον επεισοδιακό αγώνα των playoffs με τον Παναθηναϊκό που διακόπηκε στο 55ο λεπτό.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ:Αναλυτικά οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ:

Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα: Αλέξανδρος Τσαμούρης (ΕΠΣ Πειραιά)

Κέρκυρα – Παναιτωλικός: Αθανάσιος Σέζος (ΕΠΣ Κιλκίς)

Λαμία – Παναθηναϊκός: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος: Εμμανουήλ Σκουλάς (ΕΠΣ Θεσσαλίας)

Απόλλων Σμύρνης – ΑΟ Ξάνθη: Ιωάννης Νεοφυτιάδης (ΕΠΣ Κορινθίας)

Πλατανιάς – Λάρισα: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (ΕΠΣ Αθηνών)

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Γεώργιος Κομίνης (ΕΠΣ Θεσπρωτίας)

ΑΕΚ – Ατρόμητος: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (ΕΠΣ Αρκαδίας)

Keywords
Τυχαία Θέματα