Όλγα Φαρμάκη: Μπορεί χωρίς 12ποντα, μπορεί και στις λάσπες

11:38 16/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Αν η Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου πέτυχε με τη συμμετοχή της στο Survivor να βελτιώσει την εικόνα της στα μάτια πολλών τηλεθεατών, φιλαράκι μου, η Όλγα Φαρμάκη κατάφερε να την ανατρέψει εκ βάθρων. Υπήρξε πραγματική αποκάλυψη και είναι κρίμα που αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Τι ήξερε ο κόσμος για εκείνη όταν έμπαινε στο ριάλιτι επιβίωσης; Ότι είναι μια ωραία γυναίκα, που έβγαζε τα 12ποντα μόνο για να φωτογραφηθεί με σέξι μαγιό ή γυμνή και απασχολούσε τη δημοσιότητα για τις εφήμερες σχέσεις της με γόνους πλουσίων. Έως εκεί.

Και τι έμαθε βλέποντάς την να τρέχει, να κολυμπάει και να αγωνίζεται στις λάσπες; Ότι είναι μια αληθινή μαχήτρια, που δεν πήγε για τουρισμό στον Άγιο Δομήνικο, ούτε για να προσφέρει κουτσομπολίστικη τροφή με καμώματα, παραξενιές και βεντετιλίκια.

Τρεις μήνες, φιλαράκι, και δεν είπε κακή κουβέντα για συμπαίκτη ή αντίπαλο. Δεν συμμετείχε σε καμία ίντριγκα, δεν προσποιήθηκε την τραυματισμένη για να αποφύγει την ταλαιπωρία, δεν κώλωσε στα δύσκολα. Έβαζε το κεφάλι κάτω και αγωνιζόταν, κερδίζοντας πολλές νίκες και βοηθώντας την ομάδα της να κατακτά σημαντικά έπαθλα. Πολλές φορές αναδείχτηκε πολυτιμότερη παίκτρια, ξεπερνώντας συμπαίκτες της που είναι «τούμπανα».

Τσαλάκωσε εντελώς την εικόνα που είχε για εκείνη ο κόσμος, φιλαράκι. Και έχτισε μια καινούργια, εντελώς διαφορετική, που μπορεί να τη βοηθήσει από εδώ και πέρα. Αν έμενε στον Άγιο Δομήνικο είναι πιθανό να έφτανε στον τελικό, επιστρέφοντας στην Αθήνα ίσως κερδίσει μια θέση στην τηλεόραση, αφού κατάφερε να γίνει τόσο συμπαθής.

Όλγα Φαρμάκη: Μπορεί χωρίς 12ποντα, μπορεί και στις λάσπες

The post Όλγα Φαρμάκη: Μπορεί χωρίς 12ποντα, μπορεί και στις λάσπες appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα