«Όχι» Ρούμπιο στον Τραμπ

12:26 30/5/2016 - Πηγή: Aixmi

Αρνήθηκε να είναι υποψήφιος για την αντιπροεδρία του Ντόναλντ Τραμπ ο πρώην υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων Μάρκο Ρούμπιο αν και τόνισε ότι «θα ήταν τιμή του» να έχει κάποιο ρόλο στην προσπάθεια που κάνει ο Τραμπ, προκειμένου να εκλεγεί στον Λευκό Οίκο.

«Δεν θα είμαι η σωστή επιλογή γι’ αυτόν», δήλωσε ο Ρούμπιο σε συνέντευξή του στην εκπομπή “State of the Union” στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

«Ο Ντόναλντ εάν κερδίσει την προεδρία, του αξίζει να έχει έναν αντιπρόεδρο που θα

υποστηρίζει πλήρως, τα όσα πιστεύει ο ίδιος», τόνισε ο Ρούμπιο, ο οποίος εγκατέλειψε την κούρσα διεκδίκησης του προεδρικού χρίσματος τον Μάρτιο, μετά την ήττα του, στην πολιτεία του τη Φλόριντα.

Από την πλευρά του, ο Τραμπ αναφερόταν απαξιωτικά στον Ρούμπιο, αποκαλώντας τον «ο μικρός Μάρκο». Ο Ρούμπιο είχε χαρακτηρίσει τον Τραμπ «απατεώνα», ενώ σχολίαζε το μικρό μέγεθος των χεριών του, σχόλιο το οποίο ο μεγιαστάνας θεωρούσε ότι αφορούσε και άλλα στοιχεία της ανατομίας του.

Σε μία πρόσθετη κίνηση καλής θέλησης ο Ρούμπιο δήλωσε μετανιωμένος για το σχόλιο που είχε κάνει αναφορικά με τα «μικρά χέρια» του Τραμπ. «Το είπα στον Τραμπ σε μία από τις τηλεμαχίες. Δεν θυμάμαι σε ποια. Έχω ζητήσει συγγνώμη γι αυτό. Το σχόλιο αυτό δεν με αντιπροσωπεύει και δεν έπρεπε να το είχα κάνει», τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα