Ο Ζούλιας έκανε «ρόμπα» Κουδουνάρη και Κατσαΐτη στο «My style rocks»

00:34 19/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Φιλαράκι, μήπως είδες τον Βασίλη Ζούλια στο «My style rocks» του Σκάι; Ήταν προσκεκλημένος και έλεγε πάντα τελευταίος τη γνώμη του για τα διαγωνιζόμενα κορίτσια.

Αν δεν τον είδες, δύσκολα θα καταλάβεις τη διαφορά ενός πετυχημένου και ακομπλεξάριστου σχεδιαστή από φθονερούς ανθρώπους, που κρίνουν με αλλοπρόσαλλα κριτήρια τις κοπέλες καθημερινά επί τρεις μήνες.

Πρώτα άκουγες τον Στέλιο Κουδουνάρη και την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη να μιζεριάζονται και να προσπαθούν να βρουν απίθανες δικαιολογίες για να

μειώσουν τις προσπάθειες των διαγωνιζόμενων. Και μετά ερχόταν η σειρά του Ζούλια. Και άκουγες τον γνώστη, τον χωρίς πλέγματα άνθρωπο, να μοιράζει κοπλιμέντα. Σε σημείο που η Ραμόνα Βλαντή έβαλε τα κλάματα, γιατί -όπως είπε- αναγνωρίστηκε η ιδιαίτερη προσπάθειά της. Και λογικό ήταν, αν σκεφθεί κανείς τι άκουσε από Κατσαΐτη και Κουδουνάρη.

Φιλαράκι, η ρημάδα η ζωή δίνει όλες τις απαντήσεις -και τις καλές και τις κακές. Και το τηλεοπτικό γυαλί δεν κρύβει τίποτα. Αντίθετα, αναδεικνύει και τα καλά και τα κακά. Στο παιχνίδι μόδας του Σκάι, κάποιοι προσπαθούν να αντλήσουν αξία από την περιφρόνηση όσων κρίνουν.

Υ.Γ Εξαιρώ τον φωτογράφο Χάρη Χριστόπουλο, επειδή και αυθεντικός είναι και large και, επίσης, δεν υποδύεται κανένα ρόλο.

The post Ο Ζούλιας έκανε «ρόμπα» Κουδουνάρη και Κατσαΐτη στο «My style rocks» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα