Αυστραλία: Η ακροδεξιά ηγέτιδα εμφανίστηκε με μπούρκα στη Βουλή

22:44 18/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Xαμός στο κοινοβούλιο της Αυστραλίας με την επικεφαλής της ακροδεξιάς Πολίν Χάνσον η οποία εμφανίστηκε με μπούρκα. Η ίδια υποστήριξε πως σκοπός της ήταν να επιχειρηματολογήσει υπέρ της απαγόρευσης της μπούρκας. Η επικεφαλής του εθνικιστικού κόμματος «One Nation» ζήτησε να απαγορευθεί η μπούρκα στην Αυστραλία χαρακτηρίζοντάς την απειλή για την εθνική ασφάλεια.

Ωστόσο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με τους Εργατικούς να της φωνάζουν: «Ο κίνδυνος είσαι εσύ! Ντροπή σου!»,ενώ την κατηγόρησαν για έλλειψη σεβασμού απέναντι στους 500.000 μουσουλμάνους που ζουν στη χώρα.

Ο

υπουργός Δικαιοσύνης Τζορτζ Μπράντις την κάλεσε «να αναλογιστεί» τι έκανε λέγοντας: «Σε αυτή τη χώρα ζουν μισό εκατομμύριο Αυστραλοί που είναι μουσουλμάνοι, στην πλειονότητά τους νομοταγείς, καλοί Αυστραλοί. Είναι αποκρουστικό να γελοιοποιεί κανείς αυτή την κοινότητα, να τη στριμώχνει στη γωνία και να κοροϊδεύει τη θρησκευτική της ενδυμασία. Σας ζητώ να αναλογοστείτε τι κάνατε».

George Brandis on the verge of tears as he tells Pauline Hanson her behaviour is "appalling". Standing ovation from ALP/Greens. #auspol #QT pic.twitter.com/KQpc6q5RVN

— Michael Koziol (@michaelkoziol) August 17, 2017

The post Αυστραλία: Η ακροδεξιά ηγέτιδα εμφανίστηκε με μπούρκα στη Βουλή appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα