Ο Βασάλος το αποκάλυψε: «Ελεύθερος» μπήκα στο παιχνίδι και «ελεύθερος» είμαι

17:03 5/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Για το θέμα των γυναικών και των σχέσεων ρωτήθηκε με την έναρξη της εκπομπής Survivor Πανόραμα ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Η Ελεονώρα Μελέτη μπήκε κατευθείαν στο «ψητό» και ρώτησε τον Κωνσταντίνο αν έχει σχέση, με αφορμή και κάποιες γυναίκες που ισχυρίστηκαν ότι είχαν σχέση μαζί του, όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι.

«Για να ξεκαθαρίζω. Εγώ ελεύθερος μπήκα στο παιχνίδι και ελεύθερος είμαι. Δεν έχω σχέση αυτή την περίοδο. Ναι είμαι σχεσάκιας. Η μεγαλύτερη μου σχέση διήρκεσε 4 χρόνια» είπε ο δημοφιλής παίκτης της ομάδας των Μαχητών.

Τι θέλεις απόμια γυναίκα; τον ρώτησε η παρουσιάστρια για να απαντήσει εκείνος πως «δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η εξωτερική εμφάνιση».
Σε ότι αφορά στις δύο γυναίκες που εμφανίστηκαν ως σύντροφοι του όσο ταν μέσα στο παιχνίδι διευκρίνισε πως δεν έχω ιδέα από που ορμώμενες είπαν κάτι τέτοιο, ίσως η δημοσιότητα που έδινε το Survivor. Kαι κλείνοντας το θέμα «γυναίκες» είπε: Είμαι ελεύθερος τελειώσαμε με αυτό το θέμα πάμε παρακάτω.

Στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη τον ρώτησε για ποιον λόγο στην αρχή του παιχνιδιού ήταν αποτραβηγμένος και δεν μιλούσε τόσο, ενώ άρχισε να ανοίγεται μετά την αποχώρηση του Πάνου Αργιανίδη.
«Είμαι ανοιχτός. Στο παιχνίδι δεν ήμουν τόσο ανοιχτός λόγω καμερών, ξέρεις ότι όλο αυτό θα βγει στην τηλεόραση, δεν ήξερα τι γνώμη θα σχηματίσει ο κόσμος για μένα, ψιλό κρυβόμουν, γιατί δεν ήξερα τι θα φανεί και τι όχι, ήμασταν και 12 παίκτες, και σιγά σιγά που λιγόστευαν οι παίκτες, άρχισε να μου βγαίνει ο εαυτός μου αυθόρμητα. Δεν θα μιλήσω για τον εαυτό μου, αισθάνομαι καλό παιδί, ευχαριστώ πολύ τους συμπαίκτες μου που λένε ότι είμαι το καλύτερο παιδί! Δεν χρειάστηκε να τσακωθώ με κανέναν, και εβγαλα αυτό που ήμουνα!»

To βίντεο από το youweekly.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα