Ο Τζανακόπουλος «αδειάζει» την ΕΡΤ για Τσακαλώτο

12:46 27/4/2018 - Πηγή: Aixmi

«Δεν υπάρχει καμία διαφορετική οπτική στο εσωτερικό της κυβέρνησης. Ο κ. Τσακαλώτος στο σχόλιό του στους FT δε μίλησε για μη-καθαρή έξοδο ή για αξιολογήσεις κτλ.«, ξεκαθάρισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη «Στο Κόκκινο» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, προσφέροντας απόλυτη κάλυχη στον υπουργό Οικονομικών κι «αδειάζοντας» ουσιαστικά τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ που επιτέθηκαν στον ΥΠΟΙΚ.

Όπως επιπλέον σημείωσε ο κ. Τζανακόπουλος «αυτό που είπε είναι ότι μετά το πρόγραμμα,

όπως και στις υπόλοιπες χώρες που εξήλθαν από τα προγράμματα (Κύπρος, Πορτογαλία, Ιρλανδία), υπάρχει μια εποπτεία κατά την οποία υπάρχουν αποστολές των θεσμών που κάθε 6 μήνες καταθέτουν ένα report στο EG στο οποίο περιγράφουν την πορεία της εκάστοτε οικονομίας. Αυτό ακριβώς θα συμβεί και για την Ελλάδα. Τώρα αν για την Ελλάδα θα υπάρχει μια λίγο πιο ενισχυμένη εποπτεία δηλαδή αν τα report θα είναι 3 ή 4 και όχι 2 τότε δε νομίζω ότι αυτό αλλάζει την ουσία του πράγματος. Ότι δηλαδή δεν υπάρχουν διαδικασίες αξιολογήσεων ή εκταμιεύσεων και ότι η χώρα βρίσκεται στις αγορές«.

The post Ο Τζανακόπουλος «αδειάζει» την ΕΡΤ για Τσακαλώτο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα