Πυρ ομαδόν κατά Τσακαλώτου από Καψώχα-Ακριβοπούλου

12:02 27/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Πυρ ομαδόν εξαπολύθηκε από την εκπομπή τής ΕΡΤ «Δεύτερη ματιά» στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, για τις δηλώσεις του ότι μετά το τέλος των μνημονίων ίσως υπάρξει αυστηρότερη εποπτεία τής χώρας μας από τους δανειστές (σήμερα οι αξιολογήσεις γίνονται 2 φορές τον χρόνο).

Πρωτοστάτησε ο Σωτήρης Καψώχας, ο οποίος -ούτε λίγο ούτε πολύ- υποστήριξε ότι ο υπουργός Οικονομικών βρίσκεται έξω από τη γραμμή τού πρωθυπουργού, που μιλά για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια το καλοκαίρι.

Χαρακτήρισε «βόμβα» και «κεραυνό εν αιθρία» τη δήλωση Τσακαλώτου, για την οποία είπε ότι, εφόσον γίνει πράξη, θα είναι χειρότερη από την πιστοληπτική γραμμή που προτείνει ο Γιάννης Στουρνάρας.

Ο σχολιαστής τής εκπομπής σημείωσε ότι αν ξεκινά έτσι τη διαπραγμάτευση σημαίνει είναι κακός διαπραγματευτής, ενώ υπενθύμισε και τη θέση του μέσα στην Ομάδα των 53 στον Σύριζα -ομάδα που συχνά αντιπολιτεύεται επιλογές τής κυβέρνησης.

Σοβαρές ενστάσεις για τη δήλωση Τσακαλώτου διετύπωσε και η παρουσιάστρια Κατερίνα Ακριβοπούλου.

The post Πυρ ομαδόν κατά Τσακαλώτου από Καψώχα-Ακριβοπούλου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα