Ο Τσοχατζόπουλος για τον «ξυλοδαρμό»: Επρόκειτο για λεκτική αντιπαράθεση

19:52 3/8/2016 - Πηγή: Aixmi

Την εκδοχή του πρώην υπουργού για το επεισόδιο του φερόμενου ως ξυλοδαρμού, έδωσε ο συνήγορος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Λεωνίδας Κοτσαλής, ο οποίος αναφέρεται σε «λεκτική αντιπαράθεση με ομάδα προσώπων και με κάποια έκφραση βιαιότητας» σε βάρος του πρώην υπουργού στην ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, και όχι σε ξυλοδαρμό του από τον κρατούμενο Βασίλη Στεφανάκο, όπως αναφέρεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ειδικότερα, ο κ. Κοτσαλής αναφέρει ότι

την περασμένη Δευτέρα στις 9:30 το πρωί «βρεθήκαμε στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού και συζητήσαμε με τον πρώην υπουργό για το περιστατικό. Εκτός εμού, στη συνάντηση παρευρίσκοντο η κυρία Τσοχατζοπούλου, ο κ. Κανελλόπουλος συνεργάτης του κ. Ραγκούση και η συνεργάτιδά μου δικηγόρος κυρία Κοτσώνη».

Ακόμη, ο κ. Κοτσαλής αναφέρει ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος, «μας ανέφερε, ότι επρόκειτο για μία λεκτική αντιπαράθεση με ομάδα προσώπων και με κάποια έκφραση βιαιότητας εις βάρος του» και προσθέτει: «Η γενίκευση του περιστατικού απετράπη με την παρέμβαση άλλων προσώπων. Η αφορμή ήταν ασήμαντη και είχε να κάνει με τη ρύθμιση του φωτισμού».

Τέλος, ο κ. Κοτσαλής, σημειώνει ότι «επέστησε την προσοχή των αρμοδίων φορέων, για τη λήψη των αναγκαίων, κατά την κρίση τους, μέτρων για τη διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας και της ζωής του πρώην υπουργού».

Keywords
Τυχαία Θέματα