«Ο Τσίπρας δεν θα είχε κανένα ρόλο σε σίριαλ – Δεν έχει προσωπικότητα (ΒΙΝΤΕΟ)

10:23 26/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Μιλώντας στο «ΟΛΑ Ξεκόλλα» ο σκηνοθέτης επιτυχιών Δημήτρης Αρβανίτης μίλησε για την κυβερνητική πολιτική, το Mega, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μεταξύ άλλων.

Στην ερώτηση τι ρόλο θα έπαιζε ο Τσίπρας, απάντησε ότι «δεν θα είχε κανένα ρόλο γιατί είναι χωρίς προσωπικότητα».

«Ένας χαρακτήρας που παλιμπαιδίζει δεν αποτελεί προσωπικότητα. Ζούμε έναν παλιμπαιδισμό. Όταν ένας άνθρωπος δεν έχει την ικανότητα της πυγμής του

πρώτου λόγου. Υπάρχουν δύο ειδών παιδάκια, τα καλά και τα κακά, αυτός είναι και λίγο κακός» συμπλήρωσε για τον πρωθυπουργό ενώ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε ότι θα του έδινε το ρόλο του Ιζνογκούντ: «Θέλω να γίνω πρωθυπουργός στη θέση του πρωθυπουργού«.

Επιπλέον ανέφερε: «Όταν υπάρχει μια κατάρρευση πραγμάτων γίνεται κυρίαρχο ένα γεγονός έστω και αν είναι κίβδηλο. Αυτό που ζούμε με την κυβερνητική πολιτική που διέλυσε τα κανάλια είχε ως αποτέλεσμα εμένα που μου χρωστάει τόσα λεφτά το MEGA να ακούω «καλά να πάθεις»».

Υπενθυμίζεται ότι στο Mega είχε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του με τα σίριαλ, «Η ζωή της άλλης», Κλεμμένα όνειρα», «Δικαίωση» ενώ συμμετείχε σε ρόλο κριτή στο σόου του Μεγάλου Καναλιού «Just the 2 of Us».

Keywords
Τυχαία Θέματα