Ο Τράγκας ιδρύει κόμμα!

18:46 24/5/2012 - Πηγή: Aixmi

Μέσω facebook ήρθε η ανακοίνωση ενός νέου κόμματος από τον Γιώργο Τράγκα!  Το υπαινισσόταν εδώ και καιρό, το συζητούσε και, τελικά, το αποφάσισε.

Τι έγραψε στον «τοίχο» του;

«Σας ανακοινώνω την ιδρυτική διακήρυξη του πολιτικού forum- πολιτικού φορέα, που θα δραστηριοποιηθεί φυσικά με τη μαζική συμμετοχή σας και ονομάζεται ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΟ

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Ένα μέτωπο που δεν επιλέγει δεξιούς ή αριστερούς και δεν έχει το ερώτημα μέσα ή έξω απο το ευρώ, αλλά: Εντός ζωής».

Λίγη ώρα αργότερα, ανήρτησε και την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, την οποία όποιος συμφωνεί μπορεί να την συνυπογράψει και να γίνει ιδρυτικό μέλος του νέου κόμματος.

«Όλοι όσοι υπογράφουμε σήμερα την παρούσα πολιτική διακήρυξη συμφωνούμε και εγκρίνουμε τις βασικές αρχές, τις αξίες και τους στόχους του νέου πολιτικού φορέα, με το όνομα ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και διεκδικούμε τη θεμελίωση στον τόπο μιας αληθινής και σύγχρονης Δημοκρατίας, με άξονες την κοινωνική δικαιοσύνη, την ισονομία και την αξιοκρατία», επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην διακήρυξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα