Την έδιωξε απ’ το studio όταν του είπε ότι κάνει μπότοξ στις κόρες της!

18:16 24/5/2012 - Πηγή: Aixmi

Πριν την ώρα της τέλειωσε η εκπομπή του αγαπητού Αμερικανού παρουσιαστή Άντερσον Κούπερ, στην οποία καλεσμένη ήταν η «Γυναίκα Barbie», μια μητέρα τριών παιδιών που είναι εθισμένη στις πλαστικές επεμβάσεις.
 
Ο Κούπερ έδειχνε εξαρχής ότι δεν άντεχε ακούγοντάς την να υπερασπίζεται τα όσα κάνει στις κόρες της, αλλά όταν του είπε ότι τις μαθαίνει να χορεύουν πάνω στο στύλο και τους διοργανώνει πάρτι μπότοξ, όπου η ίδια τους κάνει τις ενέσεις, ξέσπασε: «Πιστεύω ότι είσαι απαίσια και δεν θέλω να μιλήσω μαζί σου πια. Γι’ αυτό και θα σταματήσω εδώ. Προσπαθώ να είμαι ευγενικός με τους καλεσμένους

μου, όμως δεν μπορώ να σε ακούω», της είπε αναγκάζοντάς την να αποχωρήσει.
 
Η 51χρονη γυναίκα, που από τον μεγάλο αριθμό επεμβάσεων έχει παραμορφωθεί, μετακόμισε πρόσφατα στις ΗΠΑ από τη Βρετανία, με σκοπό να στείλει την οχτάχρονη κόρη της να λάβει μέρος στο ριάλιτι «Toddlers & Tiaras», όπου μικρά κοριτσάκια ντύνονται σαν μεγάλες γυναίκες, βάφονται και περνούν από διάφορες δοκιμασίες.
 
«Όταν καλείς κάποιον θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί του με ειλικρίνεια. Ένιωσα ότι όλο αυτό το έκανε για τη δημοσιότητα. Μετανιώνω που την κάλεσα και για τον τρόπο που εξελίχθηκε η συνέντευξη», είπε μετά την εκπομπή ο παρουσιαστής.
 
Δείτε το video

Keywords
Τυχαία Θέματα