Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον μολύνθηκαν από κορωνοϊό

13:13 12/3/2020 - Πηγή: Aixmi

Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον ανακοίνωσαν πως έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό. Μολύνθηκαν σε ταξίδι τους στην Αυστραλία, όπου και υποβλήθηκαν σε εξετάσεις μόλις παρουσίασαν συμπτώματα.

«Για να είμαστε σωστοί, πράγμα που είναι απαραίτητο στον κόσμο σήμερα, υποβληθήκαμε σε εξετάσεις για μόλυνση από τον κορονοϊό και βγήκαν θετικές», έγραψε στο twitter ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ

Αμερικανός ηθοποιός.

«Λοιπόν, τι κάνουμε τώρα; Οι υγειονομικές αρχές έχουν πρωτόκολλα, τα οποία οφείλουμε να τηρήσουμε. Εμείς, οι Χανκς, θα υποβληθούμε σε εξετάσεις, θα τελούμε υπό παρακολούθηση και απομόνωση όσο καιρό είναι απαραίτητο για την προστασία της δημόσιας υγείας και ασφάλειας. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο από το να πηγαίνουμε μέρα τη μέρα, έτσι δεν είναι;», διευκρίνισε.

Το ζευγάρι ένιωθε κουρασμένο, είχε σωματικούς πόνους, κρυάδες και δέκατα και γι’ αυτό αποφάσισε να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, οι Χανκς ταξίδεψαν στην Αυστραλία για τις προετοιμασίες ταινίας του Μπαζ Λούρμαν για τον Έλβις Πρίσλεϊ, στην οποία ο ηθοποιός πρόκειται να συμπρωταγωνιστήσει, υποδυόμενος τον μάνατζερ του.

The post Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον μολύνθηκαν από κορωνοϊό appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα